Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krugszvele
senior tag
Még kb tíz éve is volt, - lehet ma is van? - a telekomnak autós szettje, ami egy autóra rakható külső antennából áll, és mobiljelet ad-vesz. Sajnos már nem emlékszem, hogy egy kizárólag 2G, vagy 3G volt-e, de biztos, hogy nem 4G. Max hsdpa
Másrészt az üzleti telefonok azt hiszem az első pillanattól tudták a B20-as cellát, valamint a VoLTE is támogatott volt, igaz, az csak a legújabbaknál és onnan szivárgott le minden szeptemberben az új modellektől.
Javítsatok ki, ha tévedek -
Üdv. Hasonló cipő,bár nem taposom olyan rég. Úgy küszöböltem ki,hogy két telefonom van. Egy okos a médiatartalmakra/netmegosztásra, egy vodás nyomógombos alap a hívásokhoz.Nekem az internettel egyszer volt bajom, 2016 volt a sötét év.Munkát vállaltam szállással, a szállás vidéken volt, egy 140 fős "falu" . Lefedettség 2g, slussz. Egyik szolgáltatónál sem volt értelmezhető sávszélesség, vezetékes netről nem is hallottak arrafelé. Többé kevésbé mindhárom szolgáltató azzal magyarázta, hogy bizonyos helyekre,a korlátozott számú felhasználók miatt nem éri meg netet vinni. Mivel viszont kellett a net, vettem egy gsm jelerősítőt. Elszöszöltem vele egy darabig, végül a ház sarkába, az eperfára lett installálva, így két szobában volt egy-két jelnyi 3g.
-
Devily
tag
Szerintem nagyon jól összefoglaltad a technikai tudnivalókat. Pár éve én is alámerültem a nyúlüregbe, a saját szakmámra fókuszálva. Link
Nézz bele, hátha találsz benne olyan dolgot, ami a te írásodhoz ötletet ad.
Én azt javasoltam az ügyfeleknek, hogy nézzék meg a szolgáltatók által közzétett lefedettségi térképeket. Azok talán jó kiidulópontot adnak. Bár arról nincs információm, hogy a ezek a térképek mennyire hitelesek. Talán te többet tudsz erről.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Azért gondoltam, hogy leírom, mert hátha járt hasonlóképpen valaki és talán részmegoldásokból tudunk összehozni valami...
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest