Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soderes
senior tag
válasz
Steve_Brown #15 üzenetére
Nem osztom a véleményüket.
Csak nézd meg az értékeléseket különböző oldalakon és rájössz, hogy ezek nem horribilis tápok és kiváló az értékelésük. (Nem az árú keresőre gondoltam.) Sőt ott van a Platinum Series, ami modulátoros már.
Mikor láttál te utoljára LC Power tápot?
10 éve még más volt a helyzet.Persze, manapság Be Quiet, Fractal Design, Seasonic, Corsair a menő.
Jó tápok, persze. Nekem is van egy 450 Corsairem az egyik gépemben. De egy vagyonba kerülnek ezek a típusok.
Nem kimondottan kedvelem azt a csoportot. Mindig más márkákat favorizálnak, attól függően hogy épp mi a trendi.
Már nem menő az FSP, Chieftec, Enermax stb. mert az már nem moduláris, nem villog a karácsony összes színében, nem fekete. És különben is 500w alatt nem cool már.Rengeteg gépet raktam össze LC Power és Delta és Fortron táppal.
Soha nem volt semmi ilyen jellegű bajuk. Jó túlfesz védelmük van. Egyik-másik persze nem a leghalkabb.
Oszcilloszkópos dolgok átlag usert nem érdeklik. Különösen engem se. Pedig tanultam elektro műszerésznek. Ez afféle fing faragás. Már bocs, de ezt gondolom.Sztereotípiák miatt nem ajánlják őket itt.
Nem szabad ilyen előítéletesnek lenni.
Ha a LC Power "ipari hulladék" akkor miért nincs "Veszélyes tápok listáján"?
Csak kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mit kezdjünk, ha az egyébként is hűvös AMD Ryzen 1600-os processzorunkat még hűvösebben szeretnénk tartani? Nos, a...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest