Új hozzászólás Aktív témák
-
depmod
aktív tag
Hát a helyzet az, hogy már vagy fél éve eladtam a gépet, mert akármilyen jó volt úgy általánosságban, valamiért zavart az, hogy valami baja lesz, és akkor szívok egy hatalmasat, mert csak laptopot ne kelljen gariztatni.
A játékok jól futottak rajta, de miután a páromnak volt egy pöpec TFT monitora, nekem meg alkatrészeim egy jó asztali konfighoz, ezért számolgattam, töprengtem, döntöttem. Eladással és az új PC-m kiépítésével kb 35e ft-ot nyertem, lett egy erősebb gépem, ami mindent tökéletesen futtat.
A 35 ropit pedig beleadtam egy családi notiba, amit az használ, akinek éppen kell.
Mivel én értek valamelyest a kütyühöz (Acer eMachine 510), ezért no problem a közösködéssel.A kecske is belakott, a káposzta is elrohadt
Akinek eladtam, az is meg van elégedve vele a mai napig, ezért gondolom, hogy ő is jól járt vele.
..., akkor a nyuszi b***hatja!
-
Jávi
tag
twollah te mindig ezzel rontod az emberek kedvét "rtfm" néha igazad van néha nem! de állítom ilyen korrekt leírás után ha akadna némi baj a cuccal kibontaná azt a f.ckin' manual-t
amúgy:
gratula a cikkhez! nálam most tölti 1,5ik évét a pont ilyen noti! nagyon elégedett vagyok vele, énis tolok néhány játékot: pl cod4, nfs,cod5,burnout paradise! akadás nélkül futkároznak némelyik maxon.
sok szép hónapot, évet kívánok vele
Acer Travelmate 5520G-6A1G08
-
pitta555
csendes tag
Hello!Azt szeretném megkérdezni, hogy a battlefield 2 hogyan megy a gépen?Azt mondták , hogy szaggat és élvezhetetlen... Köszi a választ
-
sycorax182
tag
Sziasztok!
van egy ilyen eladó notim!
hirdetés -
sicqka
csendes tag
Szép írás Bár sokan nem cserélték volna le a gamer pc-t laptopra.
when you smoke weed, you get high.
-
Mr.DaVE
újonc
sziasztok lenne egy problémém,megvettem a témabeli laptopot..nahmármost xp-m van,és elekzek nyomni egy komolyabb gamet pl ageoe3,és kiirja hogy a procim csak 800mhz-n van,nem tuti hogy tom futtatni,álltsam be a mximális sebességére..mondm lool,bemek biosba de ott szinte semmit se lehet állitani!! megnéztem egy procitesztprogival,és télelg 800mhz,viszont egyszer meg 1800,szal igy ugrál a kettö közt...valaki tudna segiteni? esetleg le kell tölteni valami uj biost,ahol lehet beállitani cuccokaT?
köszi -
depmod
aktív tag
-
DroneZ
aktív tag
öhh egy gyors kérdés: nem tud valaki laptophoz venti-vezérlő progit? vagy van ilyen egyáltalán jó lenne mert ez az amd majd meg döglik és a venti **szik forogni. vagy ha jó neki a 70°C
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ
aktív tag
hasonló travelmate van nekem is csak 7520G. az a "G" betű az mit jelent egyébként? egy hibája van: vistával szerelték
minden mással meg vagyok elégedve, talán kicsit a súlya és a mérete az ami "desktop" laptoppá teszi. cod4 szépen futogat rajta meden. mást még nem nagyon próbálgattam.
[ Szerkesztve ]
-
depmod
aktív tag
Az nem volt probléma, Linux.
Amúgy az Acer Recovery Management-el (vagy mi a fenével) kiírja neked a Vista minden gond nélkül. Nekem az anno a 5315-ösömnél ez kb 7gb volt.
Jó dolog, hogy ki lehet írni, nem kell fennhagyni a gépen.Aztán biosban a sata-t ide-re állítod majd formázod xp-vel.
Onnan minden a régi.[ Szerkesztve ]
-
depmod
aktív tag
válasz FireKeeper #18 üzenetére
majd én is próbálok még játékokat betenni az írásba, csak helyet kell felszabadítanom.
Ezért kicsi többek között nekem a 80gb...., akkor a nyuszi b***hatja!
-
FireKeeper
nagyúr
üdv!
nekem is pont ilyen notim van, CnC3: Tiberium Wars-t NFS: U2-t és WH40K: Dawn of Wart szoktam nyomni rajta, mindegyikkel jól megbírkózik![ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
depmod
aktív tag
1. Érdeklődd meg a boltnál, hogy mit árulnak pontosan, mert sok kereskedő hébe-hóba dobálja be a képeket a leírások mellé. Ez Travelmate, az Aspire az új, gemstone design-t követi, sötét kívül, belül világos.
2. Nem próbáltam Vistával, nem szeretem. Amire nekem kell a gép, azt bőven kezeli az XP is. Egy tuti. A Vistához jó a driverszolgáltatása az Acernak, nem úgy az Xp-hez. Ott kell egy kicsit ügyeskedni.
Amit linkeltél, az nem TM, hanem Aspire, más is a típusa, és a konfigurációja is különbözik.
Ez a cikk akkor csak részben szól neked.
Az aspire-ek mellett egy érv szól, hogy erősebb a házuk, mert keményebb műanyagból gyártják, ezt tapasztaltam. A forma és stílus meg kinek-hogy.[ Szerkesztve ]
-
depmod
aktív tag
Ez a hullámzás dolog tényleg elég zavaró, de ha nem vered a billentyűzetet, akkor észrevehetetlen. Erősen kel nyomni, akkor benyomódik, de nálam csak az említett 2 billentyűnél.
Engem az audio cstlakozók elhelyezése nem zaver, ritkán használok audioeszközzt pluszba, de tény, hogy bekötés után el lehet sodorni a gépet egy laza mozdulattal.
A natív felbontással az a baj, hogy ezek a játékoknál én nem találtam az 1280×800-at.
De tény, hogy szebb lenne...., akkor a nyuszi b***hatja!
-
Addhie
csendes tag
Üdv!
Huuu todod mennyire örülök, hogy találtam egy cikket pont arrol a notirol amit venni szeretnék...? Nagyon köszi érte. Kb. 2 hét mulva fogom megvenni az enyémet, kicsivel ujjabb változata a tiednek. És ezuton lenne is egy kérdésem, ill. kettö:
1. Én ahol megtaláltam, - ugye ez TM (travel mate), mert az aspire-oknak van ilyen ronda fekete- fehér dizájnjuk - tehát ahol megtaláltam, a legolcsobban, ott ugy néz ki mint egy Aspire. Szerinted ennek is ugyanolyan a színe mint a tiednek?
2. A másik kérdésem pedig, hogy próbáltad-e Vista -val? Mert azon tanakodom, hogy melyiket lenne érdemesebb rátelepiteni?Ja és itt a link: http://www.laptopmania.hu/index.php?page=1&nbcsz=nb22820&product=Acer_TravelMate_5520G-502G16
Várom mihamarabbi válaszaidat, elöre is köszi, Ádám
-
rumos14
nagyúr
nézegettem az Acer TM sorozatot, pár bolt azt mondja, hogy ez az új széria lényegesen jobb mint a korábbi "hulladékok" voltak (idézek), más helyen meg azt mondják, hogy u.olyanok mint a régiek. én mondjuk egy erősebb, 5720-as fontolgattam, de végül más gép lett. a márka fikázását hanyagolva csak az jut eszembe, hogy milyen elb.szott ötlet a gép elejére tenni az audio csatlakozókat. a többi csatlakozót jó helyre tették, nincs baloldalt alul usb, ez a másik "kedvencem". ja és ami még kicsit elgondolkodtatott, és az összes Acerre jellemző, a hullámzó billentyűzet. benyomod mondjuk a j gombot és mellette minden "berugózik". nem egy minőségi érzet. ja látom, ezt te is írod.
tipp: játékot csak natív felbontáson játssz, mert ég és föld az 1280x800 vs. 1024x768. inkább lejjebbvenni pár csúszkát.
a teszt összességében jó, informatív. -
Thusor
őstag
Én is egy ilyen laptopot szeretnék venni, de a nagyobb proceszorrel rendelkező típusát, melyben AMD Turion 64 X2 2 GHz proci van. Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy egy ilyen nagy proci esetében nem melegszik túlságosan a gép? Csak azért kérdezem mert jelenleg nekem egy MSI EX610X gépem van és annál elég jól felmelegíti a gép burkolatát terhelés esetén és csak hűtőpaddal lehet rajta játszani.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Bundás22
őstag
és egyéb indokok mellett elsődleges volt az, hogy ki akartam próbálni, hogy milyen is igazából egy laptop tulajdonosának lenni, annak minden nyűgével és örömével.
utána:
Ami a működés közben először feltűnt, a notebook csöndessége. Terhelt állapotban sem volt olyan hangos, mint az előző Acer 5315-ösöm, vagy az ismerősöm Delljefura először azt hittem most van először laptopod
[ Szerkesztve ]
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
-
twollah
nagyúr
Tudom meg ajanlani az Acer FTPjet, ahonnan szinten le leszedni a drivereket, BIOSt es talan atlathatobb az oldal felepitese is.
-
twollah
nagyúr
"Kiskönyv (ezt őszintén szólva ki sem bontottam)"
Gratulalok!
RTFM nem volt, utana meg jossz az N+egyszer feltett kerdesekkel az Acer notebook topikban, hogy ezt kell, azt hogy kell mikozben a kerdesek fele, bo ketharmada le van irva a gepkonyvben erthetoen, magyarul. -
bejmuller
aktív tag
Szerintem a cimet ird at TM5520g-re mert az Aspire sorozatbol is van 5520g(AS5520g). Ez osszezavarhat nemelyeket...
Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D
-
AMD Power
titán
Gratulálok a cikkhez!
Én is elég sokat szemeztem ezzel a notival. Szerintem nem csak erős hanem szép is.
-
depmod
aktív tag
Holnap még javítok rajta, de gondoltam, már ma megosztom veletek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ma indul a Destiny 2: Heresy
- Automata kávégépek
- Iqos cigaretta
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest