- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
WonderCSabo #118 üzenetére
Persze. Ez az.
-
huskydog17
addikt
válasz
WonderCSabo #114 üzenetére
Persze, hogy nem! Megnéztem a YouTube-on, hogy hogyan is kéne használni ezt a ABX-et és most már világos!
-
huskydog17
addikt
válasz
WonderCSabo #112 üzenetére
Bocs az értetlenkedésemért!
Az miért van, hogy azonos beállítások mellett az ABX-ben sokkal de sokkal hangosabbak a minták?
-
huskydog17
addikt
válasz
WonderCSabo #103 üzenetére
Megcsinálnám, csakhogy ahogy írtam is, nem igazán látok át néhány lépést. A gond a cikk második oldalán lévő harmadik képtől kezdődik. Ahol az A,B,X és Y-al kell variálni. Ott most akkor mit kell nyomjak konkrétan? Ez a rész túl magas még sokadik olvasás után is.
#107: Ja OK.
-
huskydog17
addikt
Tényleg, most jut eszembe megkérdezni, hogy honnan lehet megtudni, hogy most melyik minta melyik, vagyis hogy melyik az AC3, a DTS illetve a Lossless?
-
huskydog17
addikt
válasz
WonderCSabo #98 üzenetére
De ha egyszer a az adott minták között semmi különbséget sem hallok, akkor irkálhat bármi különbséget a progi, nincs értelme (az én álláspontom szerint). Na mindegy, részemről lecsekkoltam a mintákat és az eredményeket leközöltem.
Amúgy respect a cikkért!
-
huskydog17
addikt
válasz
WonderCSabo #93 üzenetére
A bonyolultat a plugin beállításaira értettem, amikor ott variálni kell az A,B meg X, Y-al, na ott vesztettem el a fonalat.
Amúgy meg szerintem azzal sincs probléma ahogy én csináltam ,mert a három mintánál nem látom, hogy melyik milyen kodekkel illetve milyen forrásból készült, hiszen mindháromnál ugyanazt írja ki, ráadásul sok hallgatás után itt meg tudom mondani, hogy az Avatar esetében az első volt a gyengébb, a random lejátszásnál nem tudom hogy épp melyiket játssza, szóval nem tudom akkor megmondani, hogy melyik minta volt jobb vagy rosszabb.Így is lejátszotta mindegyik mintát egymás után automatikusan, ráadásul nem lehet látni, hogy melyik minta milyen minőségű valójában, szóval úgy gondolom, hogy ez is mérvadó eredmény. (Ne egy program mondja meg nekem, hogy mit hallok vagy mit nem, azt majd én magam döntöm el, hogy melyik szól szebben
)
-
huskydog17
addikt
válasz
WonderCSabo #91 üzenetére
Nos, képekkel azért nem tudok szolgálni, mert nem azt a metódust követtem, amit a cikkben írtál (nekem azt túl bonyolult, meg aztán a így jóval egyszerűbb és ez is vakteszt volt), hanem ahogy írtam, egy külön listába beraktam a három mintát és a korábban írt beállításokkal elindítottam őket.
Na meg nem értem, hogy ezeknek a screen-shotoknak mi értelme, úgy értem mit mutatnak meg, mire való az a plugin amit írtál?Az előző hsz.-be súlyos hiba csúszott: a 42 bites lejátszás 24 bit akart lenni!
-
huskydog17
addikt
Nos én végighallgattam a mintákat a következő módon:
Foobar2000 -> WASAPI kimenet 16 bites mód, no DSP
A mintáknak egy külön lista, tesztenként lefuttattam a három mintát és füleltem.
A Console Launcher-ben minden technológia kikapcsolva, a kimenet 2.0-ra állítva.
Ahol más beállítást használtam ott majd írom.Eszközök:
- Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer (legfrissebb PAX Suite-al működtetve)
- Sennheiser HD 555Test1: az első minta gyengébbnek tűnik, kevesebb dinamika van benne, mint a másik kettőben, amelyek között nem érzékeltem különbséget. (azonban bőven nem eget verő a különbség, minimális)
Test2: nem hallottam különbséget a három minta között...
Test3: ... ahogy itt semA harmadik tesztnél érdekességképpen kipróbáltam vagyis meghallgattam a mintákat 42 bites lejátszással is 96 KHz-es mintavételezés mellett, de így sem sikerült különbséget tennem a három között.
Ezután tettem egy próbát a CMSS-3D-vel kíváncsiságból az első két teszten. A csúszkát 100%-ra (Surround) sem hallottam különbséget a második tesztnél, míg az elsőnél ugyanúgy az első minta gyengébbnek tűnik, tehát ugyanazokat az eredményeket kaptam CMSS-3D-vel, mint nélküle. A zenénél természetesen nem próbáltam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Most kiderül, mekkora a különbség közöttük.
- RAM topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Asztalos klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Íme, a Pixel Watch 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest