Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
használhatót írtam
vannak igények17.3"-asból (csak ez az egy feltétel adtam be) 24 db-ot ad ki. Abból 3 van FreeDOS-szal, a többi kindóz.
további kritériumok a többi freeDOS-ost is kizárják.
" .... mitől olyan persze? és miért nem vehetek Mac gépet OS X nélkül? ... "
és én Hewlett Packard notebook mikroszoft vindovs nélkül?
te vagy kiadva az appelre, hogy apple gépet apple os nélkül nem vehetsz, és nem veszed észre, hogy hatványozottan súlyosabb, hogy én meg egy HP notebook-ot nem tudtam a szaros winows nélkül megvenni?????
te fanatikus vagy
-
rii
nagyúr
senkit nem érdekel, hogy mennyire agresszív, mert nem az számítt. A környezetére higgadt módon is lehet nagyon negítv hatást gyakorlni. Mint az MS. Vegyél már laptop-ot (normálisat) windows nélkül. vagy alig, vagy nem lehet. Az Apple részéről nem tudnék ilyen mértékű negatívumot felemlegetni pedig nem vagyok apple fan, (ha helye van, tőlem az harapott alma is megkapja a puffogást.)
most hogy az ipod-hoz kell itunes? ingyen letölthető.
az OSX csak mac-re tehető? Hát persze. Az OSX olyan jó rendszer, hogy lehet, hogy ez adatja el a mac-es gépeket. Dehát ők írták az OSX-et, ők építik a Mac-et, közöm hozzá???Viszont ahhoz van, hogy nem lehet normális laptopot venni windows nélkül. Ismerősömnek vetünk laptop-ot, és ami pont jó volt, az csak W7-el lehetett. És nem akartam megvenni, mert más rendszert képzeltünk el rá, dehát támogattunk az MS világméretű törekvését.
erre még itt is előny akarnak maguknak másokkal szemben.
azt az ominózus cikket nem tudom linkelni. 95 környékén volt egy it-s lapban
-
rii
nagyúr
az adobe mondjuk megérdemlné, de adja isten, hogy ne. ő jót csinált (2005-ig) mások vagy jó vagy sz*r termékeivel szemben
quark 8: múltkor ránéztem, hát szörnyedelem még mindig.
CorelDraw: ez mindig is konkurencia lesz neki
3D: maya, 3Dmax stb miatt itt sem lehet sohasem egyeduralkodóellenben az ms annó csak a marketingjánek és a lejáratókampányának köszönhette, hogy a win95 kiütötte az OS2Warp-ot
-
rii
nagyúr
mutassatok még egy nagyvállalatot aki monopolhelyzetben van.
ennyi
-
rii
nagyúr
" ... Pl.? Vagy most kifejezetten erre a döntésre gondolsz? Holnap majd az jelenik meg az itcafe-n, hogy bambano leleplezte a májkroszoftos összeesküvést ... "
én már utálok postolgatni itt a fórumon-az összes internetes kommunikációval együtt-, erre azért mégis reagálnék, és elmondanám, hogy ez a téma nem vicces -számomra legalábbis-, másrészt még aki szereti az MS-t, annak sem érdeke, hogy monopolhelyzetbe jusson, mint ahogy az intelt szeretőknek is szükségük van az AMD-re, az ATI-soknak a nVidiara, mert a monopolhelyzet csak azt eredményezi, hogy az adott cég korlátlan módon vissza élhet vele, megszűnik a felhasználók kegyeiért folytatott verseny és ha szétnézel a személyi számítógépek piacán, az "emes" máris monopolhelyzetben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Glsswrks Hana
- Bontatlan! Tekkusai Phantom
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Objektivitás?