- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
az utóbbi években több példa is bizonyítja - legutóbb az oroszoké - hogy ha nagyon akarod, igenis meg lehet kerülni. a Bing nem jó példa, mert a Google-höz képest itthon eléggé használhatatlan még.
#123:"Vegyél már laptop-ot (normálisat) windows nélkül. vagy alig, vagy nem lehet."
múltkor már linkeltem valakinek, de tessék. FreeDOS-szal 118 típus, Linux-szal 14, Vista: 6, XP: 2, Windows 7: 310. szerintem a rendszerek iránti keresletet figyelembe véve ezek igencsak korrekt arányok."most hogy az ipod-hoz kell itunes? ingyen letölthető."
a tartalmak is? próbálj meg iPod-ra más boltból zenét szerezni. még eu-s vizsgálat is folyt (vagy folyik) az ügyben."az OSX csak mac-re tehető? Hát persze."
mitől olyan persze? és miért nem vehetek Mac gépet OS X nélkül?"Ismerősömnek vetünk laptop-ot, és ami pont jó volt, az csak W7-el lehetett."
nekem meg ami pont jó volt, Vista Business-szel adták, közben ott figyelt a céges licenc, cseréltem is. de nem estem a kardomba, kb. 5-6000 Ft-tal dobta meg az árát, egy billentyűzetcsere vagy egy akksi kétszer ennyibe kerül. a webkamerám meg DVD írom mellé is adtak mindenféle hulladékot és biztos vagyok benne, hogy beleépítették az árába, de nem nyűglődtem rajta, egyszerűen nem használom őket. ezt hívják kompromisszumnak."azt az ominózus cikket nem tudom linkelni. 95 környékén volt egy it-s lapban"
és mint tudjuk, az IT-s lapok mindig mindent 100% valósághűen hoznak le. (khmm, khmm) nem mondom, hogy nem hiszem el, csak kíváncsi lettem volna rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest