- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
"Ebből nekem csupán az bizergálja a csőröm, hogy alapból mindenki bűnösnek van beállítva. Egy kollektív, fix bűnösségből indul ki a dolog, ahol mindenki sárosan indul és mindenkiről el van döntve hogy bűnös, mielőtt bármit is feltételeznénk."
Sose figyeltem oda jog órákon, de azt azért tudom, hogy az Alkotmány kimondja, hogy mindenkit megillet az ártatlanság vélelmezése, amíg be nem bizonyosodik a bűnössége!
Ez csak nekem tűnik alkotmány ellenesnek?(#60) BonFire:
Többnyire egyetértek az általad leírtakkal is, pedig én is a ma jellemző demagóg dumát vallom!
Egyedül ezt egészíteném ki:
"A warez egyenesági következménye, hogy az audiovizuális termékek minősége fokról-fokra csökken."
Sztem meg az internetes társadalom és a rohanó világ egyenesági következménye a minőség romlás! Régen tényleg csak az zenélt, akinek tehetsége volt, mert ha sz@r lett volna, akkor azonnal vége lett a karrierjének!
Ma meg boldog-boldogtalan zenél. Legfőképp az "zenél" akit valami "országos", fantasztikus, über-szuper "tehetségkutatóban" "felfedeznek"!
Sztem a wareznak semmi köze a minőségromláshoz! Hogy is lenne köze, amikor az országos kertévéken pákó féle véglényeket tolnak a képünkbe, az ilyen még a warezen se kell senkinek!
És hiába hangzik demagóg dumának, de tényleg a koncertezni kell, és abból fognak megélni ma is, úgy ahogy a múltban is tették!
Új hozzászólás Aktív témák
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Renault, Dacia topik
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Parfüm topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/240GB SSD/ZALMAN Z11 - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest