- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
annyival kiegészíteném a szokszáz zenekaros dolgot, hogy van ismerősöm, aki határozottan kijelentette "ő nem hallgat magyar zenét" ... mert neki ezek nem jönnek be. Magam részéről is egy kezemen meg tudtam volna számolni, hogy hány magyar együttest ismertem a tv/rádió kínálata alapján, akik zajkeltését zenének mertem nevezni... azóta, hogy rákaptam az mr2 petőfire, főleg az akusztik műsorukra, szerintem egy nagyságrenddel több magyar zenét hallgatok.
-
bambano
titán
ezen felsírtam, ekkora ökörséget hogy lehet írni...
a mai nem hibrid vetőmagokat nyugodtan újravetheted egy darabig, sem jogi, sem egyéb akadálya nincs, leszámítva, hogy egyre ritkább az, hogy nem hibridet vessenek.A hibrideket is nyugodtan újravetheted jogi értelemben, a hibridsége folytán valami korcs fog belőle kikelni, jó esetben visszaüt valamelyik felmenőjére (attól függően, hogy hányszorosan hibrid), rossz esetben összeszedi a felmenők rossz tulajdonságait és úgy kel ki.
Hibridet nem jogi problémák, hanem biológiai tények miatt nem vetünk újra. Jogi védettséget max. a génmódosított vetőmagok élveznek, az meg nálunk jelenleg tilos. Ergo a "szinte mind jogvédett" kijelentésed nem igaz, a vetőmagok zöme nem jogi úton védett vagy egyáltalán nem védett.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPad topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Így használod a ChatGPT-t
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest