- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Még annyit, hogy volt itt a vírus mentesség érv. Hát nem tom... egyfelől nem csodálom, hogy nincs vírus egy 1 millás platformra, másfelől anno ugyan ezt mondták az Apple OS-ekre is, meg a Linuxra is, oszt mégis lett mindkettő alá. Ha nagyon akarnák itt is lenne. Nincs feltörhetetlen rendszer. Ami meg a Wint illeti, Vista óta elég bizotnságosak a Winek, ha az ember képes és hajlandó telepíteni egy vírusírtót. Nyilván kényelmesebb, ha nem kell, ezt készséggel elismerem.
Megint csak olyan érv, hogy el lehet fogadni, de nem hiszem, hogy arányban áll a funkcionalitás vesztéssel.Ha erre mondhatok egy példát. Nekünk a cégnél bizonyos doksikra elég hardcore módon odafigyelnek. Ezt azt jelenti, hogy 2 tárolási forma engedélyezett. Az egyik a cég által biztosított Steganos Safe nevű program, ami 384 bit-es AES-XEX titkosítást tesz lehetővé. No ez az, amit a Win-en kívül SEMMIRE nem elérhető. Se Androidra, se iPhone-ra, se RT-re, se semmire. Eddig ezeket a doksikat csak a notin tudtam tárolni, Nexus 7-re nem engedték, hogy feltegyem, fővesztés terhe mellett.
Most feltehetem a tabletre is. RT-s tabbal ugyan úgy kitörölhetném.
A másik, ahol engedik, hogy tároljuk őket az Kingston Data Traveller Vault pendrive. Tudtommal az se nagyon működik semmi máson, csak x86-os ökoszisztémán (bár ez utóbbiban nem vagyok teljesen biztos).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest