Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
hallador
üzenetére
"Az meg hülyeség, hogy a Win 10-ben több lenne, többet tud letölteni nem ugyanaz."
Arra nem tudom mit mondjak, amikor a gyártó oldalán kiválasztva az adott OS-t, több helyre inbox van írva és nincsen letölthető állomány. Valamint telepítés után egyből USB 3.0 sebességen működnek az USB 3.0 portok, van vezetékes net és wifi is. Ja, és nem kell PS2 egérrel / billentyűzettel sem szórakozni. Valamint ezekhez eleve nem kellett semmit letölteni és nem, a WU sem tölti le őket külön. Valamint telepítésnél nincsen ilyen hibaüzenet és pl. alaplapi SATA drivert, vagy mást sem hiányol a telepítő. Illetve nem kell patchelni sem stb.
Elolvastam a cikket és annak állítását nem is firtattam. Más kérdés, hogy melyik rendszert, melyiknek a szoftveres támogatottságát és kínálatát tartom jobbnak, főleg ha pl. speciális oktatási területekről van szó. Ami egyébként nyilván a gyakorlatban is megnyilvánul az adott területeken.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EAFC 26
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi