Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz hallador #78 üzenetére

Ebben az a szép, hogy én csak a saját példámat írtam le, hogy a saját igényeimnek mi felel meg jobban. Amihez egyébként senkinek semmi köze nincsen és nyilván magam csak jobban tudom. Illetve egy szóval nem általánosítottam és nem mondtam, hogy az átlagnak mit és hogyan kellene. Erre valaki megszokásból és kényszeresen csak azért is firtatja és próbálja erővel bemagyarázni + ráfogni az ellenkezőjét. Mellesleg azt állítja, hogy szerinte egy adott OS otthonra nem kell a usereknek. Mégis mi alapon, talán megkérdezte őket, vagy tud róla mutatni valami statisztikát, ami alátámasztja? Hát ez az, hogy nem... Az, hogy valaki megvette, az önmagában kissé gyenge érv, mivel egyrészt volt 1 éves ingyenes váltási lehetőség, amivel bizonyos esetekben akár még most is lehet játszadozni. Másrészt meg tudjuk hogyan megy ez általában a home usereknél.

A driveres felvetés nem hiszem, hogy hülyeség lenne, mert az nyilvánvaló, hogy az újabb Windowsokban több az inbox driver. Na meg erre sem azt mondtam, hogy a régiben egyáltalán nincsenek, hanem hogy az újabbak eleve jobbak ilyen téren. Érdekes módon egyazon gépnél utóbbiaknál van net, működnek az USB-portok stb. Valamint a gyártók oldaláról is rendszerint eleve kevesebb drivert kell hozzájuk letölteni & telepíteni, ellenben a régebbi rendszerrel. Vagy még csak ezzel sem kell szórakozni, mert pl. a 10-es eleve letölt mindent a WU-ról.

Új hozzászólás Aktív témák