- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
hallador #100 üzenetére
"Az meg hülyeség, hogy a Win 10-ben több lenne, többet tud letölteni nem ugyanaz."
Arra nem tudom mit mondjak, amikor a gyártó oldalán kiválasztva az adott OS-t, több helyre inbox van írva és nincsen letölthető állomány. Valamint telepítés után egyből USB 3.0 sebességen működnek az USB 3.0 portok, van vezetékes net és wifi is. Ja, és nem kell PS2 egérrel / billentyűzettel sem szórakozni. Valamint ezekhez eleve nem kellett semmit letölteni és nem, a WU sem tölti le őket külön. Valamint telepítésnél nincsen ilyen hibaüzenet és pl. alaplapi SATA drivert, vagy mást sem hiányol a telepítő. Illetve nem kell patchelni sem stb.
Elolvastam a cikket és annak állítását nem is firtattam. Más kérdés, hogy melyik rendszert, melyiknek a szoftveres támogatottságát és kínálatát tartom jobbnak, főleg ha pl. speciális oktatási területekről van szó. Ami egyébként nyilván a gyakorlatban is megnyilvánul az adott területeken.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- AKCIÓ - 24.600 Ft / szett - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest