- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Nem mondom, hogy teoretikusan nem jöhet létre egy ilyen kombó, de azért szerintem nem tipikus. Ha már házimozi feelingre hajt az ember, akkor nem árt valami normálisabb hangkeltő, ahhoz meg külső hangkártya szükségeltetne. Akkor már inkább egy TV-re kötött (HT)PC, vagy egy HDMI-s okos stick és egy külső HDD. Akinek ultrabookra futja, annak valószínűleg lesz pénze házimozizáshoz sokkal inkább megfelelő (cél)eszközökre is.
Amúgy meg nem az 1 TB-tal van baj (tőlem lehetne az akár 2, vagy akár 20 TB is, nem zavarna), hanem az, hogy "mindenképp" kell a gépbe egy SSD, mert a HDD nagyon visszafogja a sebességet. Az SSD lehet 2,5"-os, vagy M.2-es is, vagy akár egy SSHD is, nekem nagyjából mindegy, csak legyen benne valamilyen, ebben az árban. Véleményem szerint egy ultrabook felhasználási területéhez alapvetően jobban passzol egy kisebb SSD, mint egy nagyobb, de lassú HDD.
-
bteebi
veterán
"Kutyának nincs szüksége az 1 TB-re egy ilyen ultrabookban."
Erről van szó. Egy ilyen gép nem HD filmek tárolására való. Az egy terás HDD teljesen felesleges. Vagy SSHD, vagy SSD kellene bele, ez nem kérdés."Tennének inkább bele 128 as SSD-t"
Az már alapvetően elég lehetne. De ha esetleg egy 256-os SSD-t tennének bele ugyanannyiért, akkor azt hiszem rendben volnánk. Elég lenne egy 840 EVO is, az egész jó áron van. (Talán még beleférnek a normál vastagságú SSD-k is.)
-
bteebi
veterán
Jóféle, nekem kifejezetten tetszik. SSHD-vel teljesítmény/ár terén ideális kompromisszumot nyújthat. Nem olcsó, de azért a maga kategóriájában rendben van az ára. Ha lenne feleslegesen egy csomó pénzem (sajnos nincs), akkor tutira vennék egyet
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged