Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- WH Sony XM-6 Help
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Akkor elmagyaráznád mit jelent a Bulldozer dobozokon (például) a 8 Core felirat?
És nem kell a mellébeszelés, te is tudod, én is tudom, a Bulldozer topicban is tudják, hogy ez nem 8 magos processzor.
Amúgy, ha már itt tartunk, tud valaki mondani egyetlen multit (csak egyet), amelyik nem nézi hülyének a vásárlóit? (És nem, az AMD nem jó, ők is csak a pénzedre utaznak, semmit nem tesznek szívjóságból (lásd, a tudatlan vásárlónak simán beadják a 8 "magot")).
(Nagyon-nagyon halkan teszem hozzá, ha már szóba hoztam az AMD-t, észrevettétek, hogy már nem adja olcsóban a procijait mint az Intel, nem jobbak fogyasztásban, és most már gyakorlatilag az sem igaz, hogy tovább tartana egy-egy foglalatuk? Sokak (tényleg nagyon sokak) ezek miatt pártoltak a cég mellé.
Más kérdés, hogy IGP-ben fényévekkel a rivális(ok) elött járnak, ami sokak szerint a jövő megoldása (én nem tudom, de remélem nem az.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest