Hirdetés
- gerner1
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kiskaktusz #258 üzenetére
Igen,ez lenne a következő,hogy honnan szűrhető le,melyik egészséges állat és melyik nem?Azt tudom,hogyha összehúza magát,vagy az oldalán fekszik,lehet,hogy haldoklik(vagy csak vedlik).
Valamint olvastam,hogy gombák is lehetnek rajtuk,ez akkor lehet ha nem volt tisztítva az élőheyük. -
Hétvégén megyek a Symába kiállítást nézni. Eldöntöttem,hogy veszek is egy pókot magamnak(mivel kezdő vagyok,egy smithi-be ruháznék be).
Kérdésem az,hogy ugye lesznek ott eladó állatok,kiegészítők a terráriumba,stb?Milyen árra számíthatok? Mit érdemes venni,hímet vagy nőstényt,és hány vedléseset? -
A dologgal annyiban nem értek eggyet,hogy van egy ennél is cukibb,jobban tartható,igénytelenebb állat,az pedig a csiga.Méretbenfelveszi a versenyt a pókokkal.Barátnőm árulta is őket,és tart belőlük otthon egy párat(régen nekem is volt belőle)
Ne legyen félreértés,régi álmomat élesztetted újra az írással. Szépek a pókjaid. Engem már csak az áruk/beszerezhetőségük érdekelne.
Üdv, KriszCsabulator:Ártalmatlani?Ellenszer? Elolvastad a cikket? Nem halsz bele amarásba...akkor minek ellenszer?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest