Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kNG

senior tag

Mostohatesómnak anno volt egy madárpókja, egyik éjszaka kinyitotta a terrárium tetejét, és szabadon mászkált a lakásban...aztán egyszer arra ébredt fel mostohatesóm, hogy miközben aludt, rajta mászott a pók! :)

Volt neki ilyen bébikígyója is, vagy mi a szösz...

Szóval találkoztam már ilyen háziállatokkal...én személy szerint nem vagyok oda értük, pontosan amiatt, amit leírtak a többiek is...nincs vele kontakt...számomra az hogy háziállat, együtt jár azzal hogy van kontakt az állat, és az állat gazdája között, illetve törődni kell vele! Számomra a halak, vagy a madárpókok, vagy az ilyen kígyók inkább tűnnek lakásdísznek, mint háziállatnak (no offense)...az utolsó két képen viszont nagyon szépek a pókok!

Nekem volt hörcsögöm (imádtam), tengerimalacom, macskám, és a családban jelenleg is van kutya... nővéremnek és a vőlegényének pedig törpenyula van, de volt amikor nyaralt nálunk 2 hétig a nyuszi! :)

Mindezek közül én mit tartanék? Lakásban kutyát semmiképp, ez biztos...nem oda való, nem érzi jól magát, kell nekik a tér...macskát igen, ebből van sokfajta, valami olyat, ami kevésbé hullajtja a szőrét, de mindenképpen nőstényt... hörcsöggel, tengerimalaccal, nyuszival szintén nincs probléma...

Nekem az igazi nagy álmom egy mopsz, de ez a dolog még várat magára! :)

Új hozzászólás Aktív témák