- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ratman
tag
cisco isb6030(mt) felvevős eszközt adott nekem anno a telekom, arra például pont nem mondhatnám, hogy dzsunkán szerelt minőségű...
Ez érdekes, mert amikor mi előfizettünk, azt mondták, hogy nincs felvevős HD STB, csak az Intek, amit adtak, de majd lesz. Utána hiába érdeklődtünk, mindig az volt a válasz, hogy majd később, és végül azt mondták, hogy már nem is lesz mert az IPTV-n van a hangsúly.
Szóval ez érdekes hogy te kaptál... -
40"-os LED LCD volt a TV, az IPTV HDMI-n jött a boxtól, az analóg koaxon - ez így fair összevetés, azt hiszem. kb. 1 éve csináltam a "tesztet", nem tudom, azóta változott-e valami az IPTV adás minőségében.
(#76) Zyrius: igen, a gyanútlan IPTV-vásárlót elmulasztják eladáskor sokkolni, hogy mi lesz a kábelezési vonzata a dolognak. a WiFi-s box-szal nem biztos, hogy túl boldog lettél volna amúgy - a sávszélesség elegendő, viszont ha titkosított az adatátvitel, akkor sem a STB, sem a HGW processzora nem igazán alkalmas egy HD adás zökkenőmentes továbbítására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10