- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
-
guga
Közösségépítő
Üdv mindenkinek és köszönöm. Az írás valóban rendhagyó, egy álomrészletre épül. Az elmúlt hét folyamán volt egy furcsa álmom, amiben egy ló csak, akkor volt hajlandó menni, ha a kocsis folyamatosan visszafelé szavalta a gyalog-galopp szövegét. Egy másik kocsisnak meg bunyós pityut kellett énekelnie.
Mindenképpen formába akartam önteni, mert poénnak jó, ráadásul én tényleg 3 éven keresztül hallgattam magnókazettáról a gyalog-galopp szövegét és a melóhelyen a haverommal egész nap úgy társalogtunk, hogy minden megnyilvánulásunkhoz megtaláltuk a megfelelő, odaillő részletet.
Lesz hamarosan komolyabb (komolyabb
) írás is, csak most lakásfelújításban vagyunk. -
Plumpy
aktív tag
Leharapom mindkét lábad tőőőőőbőőőőőőől!!!!!!!!!!!!!!
-
Lenry
félisten
fáradt vagyok én már ahhoz hogy még jobbról is olvassak... majd reggel...
-
Vakegérke
félisten
Az ihletet adó film nálam alapmű.
Megjegyzem sok ember értetlenül néz rám, amikor dícsérem. A legszebb mondat ez volt, amit kaptam: barom angol humor, neked jó.Na, most megkívántam a rekettyét...

-
.mf
veterán
Fegyverek Könyve második fejezet 9-21-ig
S a magasba emelé Szent Attila a kézigránátot és mondá: Ó Uram, add áldásodat a Te kézigránátodra, mellyel ellenségeidet miszlikké tépheted nagy Kegyelmedben.És elégedett vala az Úr, és ők lakmározának bárányt, és lajhárt, és málét, sós ringlit babbal, és orángutánt, és zsenge gyökereket, és gyönge szekereket, és ...
A lényegre, testvérem.
És szólt az Úr, mondván: húzd ki a Szent Biztosítószeget, majd azután számlálj el háromig, se többet, se kevesebbet. Három legyen, ameddig számolsz, és ameddig számolsz, három legyen. Négyig ne számolj hát ezért, sem pediglen kettőig, hacsaknem folytatod a te számolásodat háromig. Az ötöst szádra ne vedd! Midőn a hármashoz érsz, mely sorrendben a harmadik leszen, eldobandod te az Antióchiai Szent Kézigránátot a te ellened felé, ki, mivel nem kedves Nekem, megdöglend.
Ámen.
-
rankesz
veterán
Címből vágtam hogy Guga-remek... na mék óvasni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- LEGO klub
- Túra és kirándulás topic
- One mobilszolgáltatások
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Le Mans Ultimate
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) írás is, csak most lakásfelújításban vagyunk.