Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Szerintem felesleges belemenni miértekbe, nem ismerjük a történetet, csak itt ez a félinformációkat is tartalmazó, naplószerű, szerintem érzelemmentes írás, amiről vitázunk - bocsi Egérke, a többi írásod tetszik, de ez nem fogott meg, bár ahogy látom, ezzel egyedül vagyok.
Az biztos, hogy ennek semelyik fél részéről nem ez lett volna a módja, gondolkodni kellett volna, ennyi. Én úgy látom, hogy mindkét fél tisztességtelen volt, de ezt csak ezek alapján a félinformációk alapján merem kijelenteni.
Más: úgy gondolom, hogy az életben vannak tragédiák és szomorú dolgok, melyek az élet velejárói. Tragédia, ha valaki elveszi a gyermekét, tragédia, ha valaki elveszti a párját.. az viszont szerintem az élet velejárója, hogy valakinek az idős szülei meghalnak, akármennyire is fájdalmas. Mindenkinek meghalnak. Persze lehet, hogy valakinek segít, ha ismeretlen emberek részvétet nyilvánítanak egy harmadik személy által megírt írás fórumában, én a furcsaságokat figyelembe véve inkább a miérteken gondolkodnék, de ez csak az én enyhén bántó, szubjektív véleményem, elnézést érte. De tényleg nem értem ezt az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest