Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én azt nem értem, hogy miért nem a desktop hátterén van RAJTA a csepme?
Mellette maradhatna a start menü is bármilyen formában.
A régi menü azért szimpatikusabb számomra a most előkerült koncepcióknál, mert helytakarékosabb, bár ez már ízlés dolga.Nem a csempével van bajom, hanem az örökös váltogatással csempe-desktop között, ami idegesítő. Egy bárhonnan kinyíló minél inkább átlátszó app launcher (= Win7 start menü kb.) segítségével sokkal nyugisabb a munka számomra.
Minél többet használom a munkában (ahol nem rakhatok fel startisback-et) a Win8-at, annál inkább egyetértek Steve Jobs szkeumorf design-hoz való ragaszkodásával, pedig nem vennék apple cuccot soha.
-
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
"minek a szerverre csempe"
Szerintem két oka van:
1.) Szerintem nagyobb pöcsölés lenne kiszedni belőle, mint amennyire zavaró
2.) Szervert nem csak a szerverteremben használnak, hanem sok esetben a web- és adatbázis fejlesztők is, mert saját szervert futtatnak, saját beállításokkal, hogy jobban tudjanak debugolni, profiler-ezni.
+ hogy a csempéken megjelenő élő diagnosztika sokkal jobb, mint az asztalon. Nálunk ilyen van, és sokak gondolják úgy köztünk, hogy kb. ez az egy terület, ahol tényleg hasznos a csempe.
-
válasz
xxSanchez
üzenetére
Én pl. nem gondolom rossz felületnek, csak korlátozottan használhatónak.
Átlag emberek igényeinek biztos megfelel, sőt lehet, hogy jobban, mint a régi asztal.
De amikor munka közben kell valami és a start menü helyett bevillan a csempe az elég zavaró.
Megtalálok rajta mindent, de valahogy idegesítő, hogy folyton képernyőt vált.
Ezen kívül sok programban pont ott vannak a kis gombok, scrollbar-ok, ahol a jobb oldali bizgentyűk előjönnek desktop módban. Ez pl. szörnyű élmény munka közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Magisk
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi