Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sub-ZeRo
nagyúr
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
Nekem már nem "mai" gépem van, kb. 3-4 éves és a 8 simán ment rajta. Update 8.1-re mert kijött és játék alatt elhasalt a rendszer. Bármit indítottam... Aztán kiderült, hogy azért, mert a kártyám nem támogatott.. Hát k... be legyen támogatva. A 8-con nem volt ilyen gondom, simán jól ment. Azért meg nem veszek egy új gépet, hogy a 8.1 ne fo&&a össze magát...
A skydrive integráció tetszett. Volt benne 1-2 jó dolog, de a 8 nekem szimpibb. Főleg azok után, hogy mennyi panasz van a topikjában a rendszerrel kapcsolatban...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest