Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

Először is mindenkitől elnézést, hogy csak most reagálok, de a mai napot menyasszonyommal egymásra szántuk, és kimentünk Hűvösvölgybe egy hatalmasat túrázni. :C

(#1) fi:zi'k: Már én is nagyon vártam, de megérte.

(#2) kiskaktusz, (#4) beefjeez, (#7) kovesli, (#8) vwpolopg: :R

(#3) Speed(R): köszönöm szépen az elismerő szavakat. De amúgy nem lesz belső ODD, legalábbis nekem nem, maximum az új tulajnak teszek bele, de én egy USB-s külső egységet használok, azt is nagyon ritkán. Mindent pen-drive-ról telepítek. Van egy Linux-os, meg van egy Win-es pendrive-om. A linuxot ráadásul arról is használom LiveCD-ként, mert igy még a vinyók hangját is ki tudom iktatni. :K

(#5) h.adam.92: dehogy sértesz meg. Igen sok amúgy az olyan projekt benne, amik csak ilyen fellángolások voltak, ezért sem kerültek kidolgozásra, ezért nem lettek tökéletesítve. Mint láthatod az utolsó ház sem 100%-os (szinte egyik sem az), mert mire közelednék egy projekt végéhez már elkap a gépszíj és kezdeném is a következőt. Azért a mostani gépház be lesz fejezve. :K Köszönöm neked is.

(#6) Sub-ZeRo: ajánlom is, hogy elolvasd. ;] Gondolkodtam rajta, hogy bedobom azokat a képeket is amikor együtt szereltük fel a Zalman passzívokat, meg amikor LAN-on bealudtunk, de aztán a személyiségi jogok tiszteletben tartása miatt ez nem történt meg. :D

(#9) ebegab92: csak bele kell vágni (nem a lábadba) aztán majdcsak lesz valahogy. :P

(#10) Dr_Syrex: köszönöm. Igen van egy két érdekes dolog még a galériákban is. Sőt nem is csak egy galériám van ami nyilvános. :R

Új hozzászólás Aktív témák