Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BBoti2002: Gamer PC beárazás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Rap, Hip-hop 90'
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
"De a régi iPhone töltők jók a mellékelt iPhone 12-es szériához"
Akkor a cikkben rosszul írták."Én kihúztam a dolog méregfogát, rendeltem egy 11 Pro Maxot, ahhoz még jár töltő "
Jó döntés
Ezentúl viszont töltőt külön kell megvenni. Aki szóvá meri tenni, hogy ez kicsit erős, azt leszólják. Ezek után azt mondom, igazuk van. Ha meg lehet csinálni, had szóljon. Kicsit körülnéztem. Kezdem érteni miért nem veri ki egy nyolzezres töltő a biztosítékot, még akkor sem, ha alapból járnia kellene hozzá. Ahol sima szilikon tok eladható 17 ezerért, és egy kinyitható bőrtok 55 ezer, ott ez bőven belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
Üzleti előfizetők hirdetései
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest