Hirdetés
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
aujjobba #329 üzenetére
Ezt írtam én is többször 305-ben legutóbb. Nem tehetek minden hozzászóláshoz mellékletet a már kitárgyalt dolgokról.
Szerintem pár hónap után lemegy a panaszkodás és megszokják az emberek, főleg amikor várhatóan a többi gyártó is követi a példát. Lásd jack dugó felzúdulás.Szerintem nem véletlen az 5G iPhone-nal együtt lépték ezt. Nagyon az 5G korszak elején vagyunk még, nagy szükség rá még nincs, viszont ára van. Így is trükközni kellett a bemutatón az árról, hogy pl. a 12 mellé a lélektani 699 dollárt írhassák, apróbetűben ott van ez a Verizon, AT&T aktivációs ár, az igazi független ár még +30 dollár.
Syl: azt én is írtam! többször is!
a szélesről váltás technikai előnye sokkal nagyobb volt, mint a mai lightning vs USB-C
(ha szerinted csak a kapzsiság miatt van lightning, miért tettek macbookra, ipadre C-t?)nevezheted akárminek az Apple húzását, nyilván úgy csinálták ők ne bukjanak rajta, attól még nem lehet vitatni környezet szempontjából hasznos
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- VoIP telefonálás
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest