Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTTotya
senior tag
Nekem csak pár hétig volt. Nem igazán jött be. Eladtam egy havernak, csak azért vette meg, hogy a régi PS 1-es kedvenceit újra játsza.
Ettől függetlenül, ha lenne egy minőségi folytatása a gépnek, jó, teljes értékű címekkel, akkor nem tartom kizártnak, hogy áldoznék rá.
Az a baj, hogy elsőre az emberek a grafikát látják nem a tartalmat. Ezért preferálják sokan a mobilos játékokat a PS Vitával szemben. Tudom, a grafika nem minden, de laikusoknal igen is elavultnak hathat a Vita grafikája.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
lo Olcsón hozzá lehet már jutni a géphez és a játékokhoz, így ha valaki most kezdi, sokáig mazsolázhat a minőségi címekből.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest