- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
-Skylake- #31 üzenetére
1.) Az ilyen effektek kikapcsolhatók. Eddig is azok voltak, nem gondolom, hogy ezután nem lesznek.
2.) Én Alt+Tab párti vagyok, gyorsan lehet oda-vissza váltani. Ha egymás mögött vannak az ablakok, egymást részben kitakarva, akkor miért ne moshatná el? Ha lényeges mindkét ablak tartalma, lehet őket egymás mellé is tenni.
Amúgy meg működés közben még nem láttunk, nem tudjuk mennyire lesz zavaró vagy éppen segíti a tájékozódást, de én gyanítom, hogy az elmosás csak az asztal hátterét és az ikonokat érinti majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Peugeot, Citroën topik
- Spórolós topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Elemlámpa, zseblámpa
- Assetto Corsa EVO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Acer Aspire 7 - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest