- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
No a helyzet a következő:
2 egységről indultunk ma reggel 8:00-kor. Egészen 12:30-ig közvetlen napfény érte az ablakpárkányon, aztán jöttek a felhők és mérséklődött a napsütés. A 2 egységből 3 egységre váltott ez idő alatt, így mondhatjuk hogy ~15-20%-ot töltött ~4 óra közvetlen és ~2 óra szórt fényben.
Ha a tendencia állandó akkor a teljes feltöltéshez nagyjából 26 órányi közvetlen napsütés kell... Ami hazánk Áprilisi átlagos napsütése óráival számolva (8,9 óra) legalább 3 napot jelent.
Ha valaki csak 100%-ban napenergiával akarja tölteni az most biztos szörnyülködik. Nos ennyi pénzért nem szabad csodát várni én azt mondom.Úgy döntöttem hogy én is csinálok majd erről egy Logout blog-ot, ahol nagyjából 2 heti használatot fogok dokumentálni és összegezni. Aztán levonom a konklúziót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- 8GB-os RX570 - RX580-as VGA kártyák +1db RX 5500-as VGA eladóak
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív ( Nikon ) - Újszerű -
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest