- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
iarnad
csendes tag
Sziasztok!
Megosztanám veletek személyes tapasztalatom a Lenovoval kapcsolatban. Nemrég vásároltam egy K5 típusú készüléket. Hetekig nézelődtem, milyen telefont vásároljak, míg végre döntöttem. Vártam, hogy érte mehessek, elvégre az előző telefonom 5 éves, így joggal nevezhető öreg harcosnak(Galaxy SII). Nos tehát, elmentem érte, átvettem, hazavittem, beüzemeltem. Minden szuper volt....néhány napig. Utána azt tapasztaltam, hogy nem kapom meg az értesítéseket, illetve az ébresztő nem ébreszt időben, ha le van zárva a képernyő. Végig zongoráztam minden lehetőséget, amit csak találtam a neten, semmi sem segített. Végül arra jutottam, hogy visszaviszem, hiszen így a telefon számomra használhatatlan. A szervizben készségesek voltak, rögtön mondták, hogy előfordul, és mivel két héten belül voltam, kaptam egy újat. Örültem is, meg nem is, mivel így már rossz szájízzel vettem a birtokomba ismételten a telefont. No de mindegy - gondoltam - , ha működik, akkor elfelejtem a kezdeti nehézségeket...HA működik. De nem működött. Ugyanazt produkálta, mint először, frissítés nélkül, és frissítéssel is. Próbáltam írni a Lenovo fórumába, illetve más fórumokba, segítséget kértem mindentől, és mindenkitől, akitől csak tudtam, de senki, azaz senki nem tudott megoldást erre a problémára. Bejegyzéseket találtam ugyan itt-ott, amik a Lollipopra panaszkodtak, 2015 első negyedévből....Azóta azért csak sikerült a firmware-t gatyába rázni, közröhej volna, ha egy 2016-os telefonnál több, mint egy évvel korábbi gondok jelentkeznének. Tehát én nem a nyalóka release utáni hibáira gyanakszom, mint inkább fejlesztői hanyagságra. A telefon 65.000 ft-ba került, és nem tudom az ébresztőt működésre bírni, sehogy.Nevetséges. Jövő héten viszem vissza, és visszakapom a pénzem. Ebből a szempontból jól jártam, vagyis nem buktam rajta. Az pedig csak hab a tortán, hogy community fórumon tett több bejegyzésemre nem reagáltak, majd, miután lezártnak tekintettem az ügyet, és "Do not buy Lenovo K5" címmel közzétettem egy újabb posztot magyarázat kíséretében, csak arra voltak képesek, hogy letiltsanak 3 napig.
Összegezve: számomra hatalmas csalódás, többé nem fogok Lenovo készülékkel próbálkozni, és rendkívül bosszantónak tartom, hogy egy vadiúj, drága telefon pocsékabbul működik, mint egy 5 éves.u.i.: igen sok bejegyzést találtam hasonló problémával, amikre a mai napig nem született megoldás, legalábbis lekövethető formában. Valahogy a fúrumozgatásoknak egy idő után vége szakadt, solution nélkül.
Ha szokásosnak tekintem a tapasztalataim, akkor bátran kijelenthetem, hogy márka ide, vagy oda, ugyanazt a zsákbamacskát kapja az ember akkor is, ha "megbízható" márka mellett dönt, és akkor is, ha egy nyolcadrangú gyártó készülékét választja. Ez a fogyasztói társadalom, úgy néz ki.
-
Graphics
Jómunkásember
Másik infó Lenovo mobilok EU-s megjelenésével kapcsolatosan:
Amit tudni:
- A Lenovo 2014-ben az Egyesült Királyságban fog megjelenni először.
- A 2014-es berlini kiállításon / IFA / újabb bejelentésre készülnek / szeptember
- Emellett tesztelnek a Vodafone-nal is külföldön

-
vittorio7
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
Ma 17:00-kor Logout-on A850+ teszt!
-
Graphics
Jómunkásember
Követőup

-
kort01
aktív tag
Az S650 fórumban felraktam egy nem teljesen magyar változatot.
-
johnnyjungle
tag
Feltettem a 1421-est a needrom - ról, azzal pillanatok alatt talál 4-5 holdat, epo vacakolás nélkül. Igaz, kapott mobilnetet, de akkor is ez a csúcs eddig. Angol ugyan, de még lehet szokni. Csak a telefon app lassú néha, de lehet, hogy azért mert 3 fiókkal megy a sync.. Igaz, az aosp-nek ez eddig meg sem kottyant..
Ha nem sör, akkor mi? Paypal, ha megcsinálod magyarul? És esetleg bónuszban egy 4.4-es aosp?
-
johnnyjungle
tag
-
Indy1
tag
S660 akcios a TO2c.com oldalan
158$ (uj vevo, feszbukon lajkolo -1USD OFF) -
kort01
aktív tag
Ezért nem szeretem a szerkesztés gombot, mert csak utólag látom meg a módosított bejegyzést

Szóval az utolsó részhez:
Amennyiben a GPS fontos, akkor most úgy látom, hogy a 4.2. Gondolom csak az első pozícionáláson kell túllenni, utána menni fog. Én két hétig teszteltem csak a GPS-t a 4.2-nél, utána mindig rendben volt.
Amennyiben nem fontos, akkor most nem is tudnák dönteni
A 4.4-esben több olyan funkció is van, ami tetszik.A 4.4-esnél már kijavítottam a korábban írt Launcher hibát, illetve néhány programnál babráltam a magyarosítással. A GPS probléma miatt viszont megálltam. Ezeket a módosításokat nem tettem fel, mert még pár dologgal ki szerettem volna bővíteni.
Ja, a sört nem szeretem

-
kort01
aktív tag
Arra lettem volna kíváncsi, hogy a V1.0_1415 esetén melyik változatokat és milyen sorrendben raktad fel, mert volt olyan is, amelyik csak upgrade, azaz kellett neki egy előző változat. Jelenlegi legfrissebb az 1.08 alap + 1.10 frissítés. Ennél kell a wipe, mert a data partíciót nem formázza.
Az első pozícionálás mindig hosszabb, ehhez kell internet segítség, valamint EPO letöltés. Amennyiben rendeződött, utána már elég jól működik. Sajnos ez nem csak a Lenovo telefonjait érinti. Valamiért az antennán spórolnak, vagy nem tudják kiszűrni a zavaró tényezőket.
A Lenovo A750-es telefonom minden segítség nélkül képes normális időben pozicionálni. Ez még sosem látott AGPS-t, EPO-t, meg egyéb hülyeségeket (magyarul nincs bekapcsolva
). -
Graphics
Jómunkásember
kort01-nek Donute gombot!

Annyit segített már az S650-es topicban is, hogy csak na!

-
johnnyjungle
tag
Volt itt mar annyi rom, hogy az elozmenyeket nem tudnam sorolni

Legutobb a te magyar 4.4-esedre tettem egy orosz miui 5-ot TWRP-vel (4pda-rol a legfrisebb miuit), majd mivel boot logon tul nem toltott be, vissza az 1.0-as 4.2-esed, TWRP-vel. Install elott mindig factory retesz, aztan a biztonsag kedveert wipe, aztan install, aztan megint wipe. Ma tehat a te 4.2-esed van fent, ami amugy teljesen faszan is mukodott mar, csak a gps szopoag neha
De ma futas kozben egy, azaz egy muholdat sem latott, pedig volt vagy 40 perce. Kezdem unni, hogy a kinaiak meg egy nyamvadt gps modulon is sporolnak, vagy szerinted nem hardver hiba? Oroszoknal azt olvastam, bizonyos MTK-knal ez teljesen normalis. Kulfoldon voltam ott sem az AOSP, sem a vibe 4.2-ese alatt nem volt hajlando pozicionalni onmagaban a gps, fel ora es tiszta eg alatt sem. Adat+wlan kicsit segitett.. Asszem, a Lenovo ez alapjan az egy tapasztalat alapjan ugyan, de nem a szivem csucske

A system mappa turkalasaval megprobalkozom, es riportolok majd, koszonom a tippet!
Kerdes: melyik a legstabilabb verzio szerinted, ha nem kell semmi eye-candy, nova launcherrel hasznalom amugy is? Droid os verzio mindegy, sot meg a nyelv is, hogy angol, vagy magyar. A te vibe-alapu 4.2-esed korabban talalt holdat, most meg nem. Ha megint felteszem, lehet, hogy megint talal holdat.
Ne is keressunk erre megoldast, inkabb dolgozz a 4.4 veglegesitesen es talald ki, hogy sört kersz hozzajarulaskent, vagy egyebet
-
kort01
aktív tag
Ez az amit nem értek. A 4.4.2 alatt nekem is előjön mindkettő, de a 4.2.2. alatt csak a Google féle ablakot látom.
Csak kíváncsiságból, hogyan raktad fel a romot, azaz melyik változatokat telepítetted? Valamint wipe volt-e?Még meg lehetne próbálni az AMapNetworkLocation.apk ás az AMapNetworkLocation.odex fájlokat kivenni a system/app helyről. Szerintem ez adhatja a fehér ablakot. Azt nem tudom, hogy a normál GPS működéshez kell-e, de gyanítom, hogy nem.
-
johnnyjungle
tag
-
johnnyjungle
tag
"4.4 alatt sehol sem tudtam az EPO-t beállítani, még a Locaton Based Service-on belül sem. Lehet, hogy a manuális EPO fájl bemásolása működne, de az nem megoldás. Ha ezt meg tudnád nézni... illetve van-e bármilyen hiba ez alatt?"
EPO file másolásával még nem próbálkoznék, ámátőr vagyok én ahhoz

Viszont a VIBEUI_V1.5_1419_5_ST_S650_mod_by_Kort_v1.0 éppen tesztelés alat van, eddig
neked!
Ha találok valamit, küldöm."4.2-n valóban beállítható az EPO, de az általad leírt hibajelenséget nem tapasztaltam. Tudnál felrakni képernyőmentést erről? Illetve, hogy pontosan mit nyomsz és milyen sorrendeben? Ilyen kettős figyelmeztetést csak a 4.4 alatt láttam, de ott nem volt loop."
Mivel tegnap este elfogyott a türelmem, fel is tettem a te 4.4-esed, úgyhogy ez a vonat elment, annyi eszem nem volt, hogy telepítés előtt, még gyorsan egy-két képernyőt lójek az üzenetekről.
De: location services menüben a 3. opció (adatforgalom alapú meghatározással kapcsolatban) produkálta azt, hogy miután beletettem a pipát, jött az androidos megerősítés kérés, ha azt engedélyeztem, jött egy lenovos szar, hogy az autonavi kéri, hogy engedélyezzem. Ha cancel, akkor pipa kikerült. Ha jeszoké, akkor meg jött megint az androidos és a loop. -
kort01
aktív tag
4.4 alatt sehol sem tudtam az EPO-t beállítani, még a Locaton Based Service-on belül sem. Lehet, hogy a manuális EPO fájl bemásolása működne, de az nem megoldás. Ha ezt meg tudnád nézni... illetve van-e bármilyen hiba ez alatt?
4.2-n valóban beállítható az EPO, de az általad leírt hibajelenséget nem tapasztaltam. Tudnál felrakni képernyőmentést erről? Illetve, hogy pontosan mit nyomsz és milyen sorrendeben? Ilyen kettős figyelmeztetést csak a 4.4 alatt láttam, de ott nem volt loop.
-
johnnyjungle
tag
Duliee: jogos, bocsi
Igen, S650, másodszor nem. Írok típust 1 napon belül.Kort: Mit teszteljek az epo-n, szívesen próbálok segíteni? Működni működni látszott, letöltött, amikor kértem tőle eddig mindegyik rom alatt. A kínai 4.4 alatt bevallom egyedül nem teszteltem, pozíciót viszonylag gyorsan talált azzal is. Amúgy mintha abban nem is lett volna epo, most hogy jobban belegondolok. Legalábbis a sima Settingsben. Mérnöki menüben pedig nem is kerestem.
Én a kínai 4.4-Stockot leszedtem már, visszaváltottm a te korábbi jó kis 4.2-dre.
Azon jó az epo, nem tudtam belekötni.
Az alat mondjuk az volt a bajom, hogy, a hálózat alapú meghatározást ha bekapcaoltam, váltotta egymást valami vibe-os autonavi popup és az androidos, hogy jóvá hagyom-e. Ha jóvá hagytam egyiket a másik után, loopba ment át.
Ezért most aosp 4.2 (gulyuk, asszem), ezen hol a google billentyűzet FC, hol a hangkereses, hiába frissítettem le mindkettőt.Teszteljem a 1419-et, segítek vele, vagy tökmindegy?
-
kort01
aktív tag
Most olvasom, hogy Te is S650-t használsz és 4.4.2-vel. A S650 fórumban felraktam félig magyarosítással rendelkezőt, azt próbálhatod.
Neked a GPS EPO működik?
-
Graphics
Jómunkásember
Igen, S650-re mar foglalkoznak vele.
Kort01 forumtars tesztelgeti
-
johnnyjungle
tag
-
Graphics
Jómunkásember
-
McSpy
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
-
Polllen
félisten
-
Graphics
Jómunkásember
-
McSpy
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
-
McSpy
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
-
McSpy
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
Megérkezett a Lenovo S860 is!
Überbrutál minőség., Fém , üveg, nagyon igényes cucc. Fotók , review hamarosan.
-
Graphics
Jómunkásember
-
severance
csendes tag
Emberek!
A820 olvas UHS-I | SDXC kártyát? -
Graphics
Jómunkásember
+
- A850+ teszt a hétvégén véglegesítve
- S860 csúszik / királyi posta ... /
- S660 teszt Május végén -
johnnyjungle
tag
közben látom, hogy olvasni kellett volna a fórumokat...
Na igen, ez az én formám
-
johnnyjungle
tag
S650_VIBEUI_V1.5_1419_5_ST
feldobtam, mivel az idol6030d még nem ment el (tényleg, nem érdekel valakit az alcatelem?

Leírok röviden pár dolgot róla:
Nyelvek:
2 kínai és angolUI:
elsőre olyan ios 7-es életérzés, hozzátéve, amivel a droid jobb és kiszedve ami az alma részéről faszság volt.
Kezelhetőség szempontjából mindenesetre megéri váltani erre a rom-ra majd.Wifi:
10-30%-al gyengébbnek tűnik, mint a 4.2-nél a VIBE-on (ha ugyan lehet ilyen butaságot írni hogy százalékos különbség).Plusz appok, az előző vibe-hoz képest a teljesség igénye nélkül. Ezek javarésze akkor ér valamit, ha kínai vagy (de akkor mindenképpen hozzáadott értékeket kapsz):
- mobile assistant (lenovo itunes-a, ha jól látom)
- le note (ahogy a neve is mondja: hangjegyzet, írás és képjegyzet - tud angolul és elsőre nagyon faszának tűnik
- power manager - ránfelvarrás
- alkalmazáskezelő változatlan (középső gomb hosszan nyomva tartásával jön elő, felülete, működése ugyanaz)Gyorskapcsolók a notif panelen most már nem vízszintes húzással "bővíthetőek", hanem lehúzással minden megjelenik.
Feloldó képernyőnél a kamerát el lehet érni rögtön, ami szintén kis frissítésen esett át, mintha faszább lenne a kezelhetőség is, a minőség is.
Egyetlen bajom, hogy a TWRP eltűnt helyette jött a lenovo recovery, amit kb. b@szhatok

Super SU-t aptoide-ból nyilván hiába teszem fel, ugyanez igaz a google szolgáltatásokra is.
Biztos leírták már valahol, hogyan lehet root+ Gapps, nem linkelné be valaki nekem?
-
Indy1
tag
MiniDeal kupon LENOVOS660
Minden heten esik az ara egy adagot.
Februarban 229el kezdett. -
strike-force
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
Semmi gond nicns az Aösün márkájával, már a hardver miatt sem egy liga a kettő. az A390-est még akkor vettük, amikor nem volt szó Qilive-ről. / amit az Archos "gyárt" és hogy nekik ki gyártja már jó kérdés /
Abban egy MT6572-es SoC van, ami erősebb is. a frissítés jó hír, viszont nem hiszem, hogy közösségi szinten lesz hozzá bármi is.
-
Dominó85
addikt
-
z00mhead
tag
Nemrégiben kellett nagyon hirtelen vennem egy kétkártyás okostelefont az asszonynak. Az Ósünben találtam 25 pisztolyorrú Mátyásért a 4 collos verziót. Engem lepett meg a legjobban, de bekapcsolás után azonnal, és utána egy két héttel jött frissítés.. van a környezetemben egy A390, így van összehasonlítási alapom is: szerintem van annyira jó a Qilive... de ezt nem kötekedésként írom
-
kontrobi
aktív tag
-
klogw
aktív tag
-
kontrobi
aktív tag
Ha ez segítség!
Egyébként a piros sem az a kimondottan szép piros, inkább olyan narancsos piros. Na ez most jó hülyén hangzott!
-
klogw
aktív tag
Az s660 kvázitopikban felkerült néhány tesztfotó egy friss tulajtól.
-
Dhampir
félisten
-
Graphics
Jómunkásember
-
Polllen
félisten
A gyári vagy Custom romokban van jogosultság kezelő?
-
Dhampir
félisten
A Lenovo Vibe Z tesztjében olvastam:
Az ínyencségek közé tartozik a LenovoSafe. Ez egy igen komplex alkalmazás, amely mindenféle módon igyekszik megóvni a felhasználót olyan eseményektől és költségektől, amelyek neki adott esetben fájnak. Egyrészt van benne egy adatforgalom monitorozó felület, ahol beállíthatunk limitet, látjuk a napi aktivitásunkat és listázhatjuk, hogy milyen alkalmazás mennyi adatot forgalmazott. Ezeket külön-külön le is tilthatjuk. Van egy RAM tisztító, ami kirámolja a feleslegesen a háttérben futó feladatokat. Kapunk egy jogosultságkezelőt, mindenféle kommunikációs és hozzáférési jogok alkalmazásonként kapcsolgathatók. Az Ad Blocker kiírtja az alkalmazásokban található reklámokat, ami azért felvet néhány etikai kérdést. Az Anti-Spam modul segítségével üzeneteket és hívásokat blokkolhatunk, az Anti-virus pedig az, amit a neve is sugall. Van még egy alkalmazáskezelő, ahol le lehet törölni az appokat, illetve egy apk manager is helyet kapott itt. Az utolsó funkció pedig a Charge Guard, ami blokkolhatja a kimenő forgalmunkat alkalmazások szerint bontva.
Valószínű, hogy hasonló alkalmazások egyenként is letölthetőek. Régen nem használtam már Androidot, ezért nincsen széles spektrumú rálátásom a jelenlegi alkalmazáskínálatra.
-
Upo
addikt
-
Dhampir
félisten
Sziasztok,típustól függetlenül mindegyik Lenovo mobilhoz mellékelik a nagyon szimpatikus LenovoSafe alkalmazáscsomagot?
-
kort01
aktív tag
-
Upo
addikt
-
kort01
aktív tag
Igen, nagyjából képben vagyok. Az előző hivatalos kiadásnál (4.2.2) már ezeket beépítettem a ROM-ba, nem kellett külön frissítgetni. Hellyel nincsen gond, a felesleges appok úgyis repülnek.
Mivel az új változatnál ezt nem próbáltam még ki, így nem mertem 100%-osan kijelenteni a teendőket.4.4 korlátairól már hallottam ezt-azt, így nagyon jó, hogy ezt megerősítetted, ennek még utána kell járnom.
-
Dhampir
félisten
Kisemberként csak annyit tudok, hogy az MTK előnye például az a Snapihoz képest, hogy kevesebb energiát fogyaszt és olcsóbbak az MTK-s mobilok. A sajátos fejlesztési rány, a "külön út" miatt szimpatikus számomra az MTK. Viszont érdekel, hogy ezenfelül a Snapdragonnál miért érdemesebb MTK-alapú mobilt venni?
-
Graphics
Jómunkásember
-
Dominó85
addikt
Sajnos a MIUI hivatalos fórumán a degenerált Moderátorok igen élesen beszólnak azoknak, akik 4.4.2-t szeretnének a Hongmi-ra. Nem tudom, miért kell nekik ennyit bunkózni.

Csak a 4.4.2 miatt nem fogok Hongmi 1S-t venni a
tetvesSnapdragon procival... A dual active mód meg rohadtul nem érdekel és számomra semmit sem jelent.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Upo
addikt
Ha van custom recovery akkor célszerű mindig a legfrissebb supersu-t leszedni, a legfrissebb androidra is fel van készítve, recovery-ből telepítendő. Ha nincs letiltva a system partíció írása akkor jó lesz. Ha lockolt akkor viszont várni kell valami exploitra. Ki kell próbálni és kiderül. GAPPS-ot olyant kell felrakni ami befér a system-en a szabad helyre. Ha kevés a hely akkor csak egy minimal változatot amiben a play store és háttérszolgáltatásai vannak, az összes többi telepíthető a play-ről utána.
4.4-en a külső sd eléréssel lehetnek gondok, alapból le van már tiltva, rootolt telefonon nem gond ha az app fel van készítve hogy megszerezze a jogokat, illetve kis xml szerkesztéssel vissza lehet adni a jogokat. -
kort01
aktív tag
-
Graphics
Jómunkásember
A tegnapi nappal felkerült jó pár készülék hivatalos 4.4.2-es frissítése, olyan telefonoké is ,amik még MT6589-essel voltak szerelve.
Innentől kezdve érdemes figyelni a különféle fórumokat / XDA, needrom.com stbstb. / mert lehetnek más készülékekre is portolt ROM-ok.
-
Graphics
Jómunkásember
S650_VIBEUI_V1.5_1419_5_ST egész pontosan, a hivatalos 4.4-es.
Sajna nem tudni hogy állnak magyar nyelvvel / szerintem sehogy / Illetve, hogy van-e Play.
-
johnnyjungle
tag
Nekem felajánlott egy új romot a Kort féle 1.08-asra, 1419-5-st-650.
Ismeri esetleg valaki?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
klogw
aktív tag
-
Graphics
Jómunkásember
-
maj-viktor
őstag
Milyen típusról lenne szó!?
Csakmert én pl. ahogy néztem van piros, ami piros és pink, ami pink!
Mármint a piros-at pirosnak írják, a pink-et meg pinknek...pl.: lenovo s820 - piros

lenovo s720 - pink

amúgy meg szerintem nézz youtube-on unboxing videót az adott típusról és úgy átjön valamelyest a szín, hogy "mennyire" piros a piros, de szerintem a piros az piros, a pink meg pink - bár nemtudom melyik típusra gondolsz pontosan
-
klogw
aktív tag
-
Graphics
Jómunkásember
-
Zolton
csendes tag
Na az S660-as meg az S860-as tesztre kíváncsi leszek. Eddig a P780-al szemeztem, de ahogy kijöttek ezek is valahogy gondolkodóba estem. Szal, kapja be a Lenovo!

-
Graphics
Jómunkásember
Ellenvetés nincs

-
1-N-2-3-4-5-
csendes tag
Köszönöm, hogy ràèbresztettetek, nem vehetek nevenincs telefont. Nem hiszitek el mit veszek, ami ugyan nem Lenovo, de azért szintén elismert márka: Zopo zp980+ természetesen használtan és nem 30ért mert van pénzem rá csak én azt hittem, hogy olcsón megúszom, de nagyon tévedtem.

Ha ezt a Zopot is rossznak találja bárki, nyugodtan szóljon (árral ne foglalkozzon senki, elég olcsón van, eredeti árhoz képest) -
Dan-szan
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
S660 is csatlakozik.

Mi legyen tesztelve még?
-
Graphics
Jómunkásember
-
Dan-szan
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
-
klogw
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- DIY 2x15"-os passzív zárt mélyláda eladó
- Eladó egy pixel 8 128/8
- Saeco Intelia Evo Black I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Eladó megkímélt, szép állapotú Nikon D750 full-frame (FX) DSLR váz
- Kingston Fury / G.Skill Ripjaws V 64GB 32GB 2x32GB 2x16GB 4x16GB DDR4 3200MHz CL16 RAM memória BAZÁR
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem kötekedésből írtam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)