- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aliról vettem Awei ES-Q3 fülhallgatót.
Mint az utolsó képen látható, a dobozból frissen kiszedve már olyan, mintha kopna le a krómfesték a fülhallgatókról
A driver flex a szokásos Awei standard, közel áll az elviselhetetlenhez
Ettől a két hibától eltekintve a hangja nem is rossz, van basszusa bőven, a közepek tiszták, a magas lehetne kicsit több, a hangszínszabályozó FLAT állásában is jól hallgatható, hangszínszabályozóval picit rásegítve pedig egész kellemes. Jó erősen tud szólni torzítás nélkül, nagyon hasonló a hangja a Q5-höz és a Q9-hez, az ára is hasonló hozzájuk, szóval akinek tetszik az Awei-k hangja, de nem tetszik a Q5 és Q9 fából esztergált háza, az bátran vehet ilyet
Egyébként pedig rohadjon meg a Prohardver fórummotorja, ezt a hsz-t kb. egy óra alatt sikerült beírni, vagy kétszer elszállt, de ha működött, akkor is 10 perces lagok voltak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Olcsón is lehet nagyon jót? Lemerültem az Aliexpress legmélyebb bugyraiba és mutatom, mit találtam...
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Villanyszerelés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest