- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
Új hozzászólás Aktív témák
-
iihorvath
tag
válasz
ToniSoprano #48 üzenetére
Szintén 640-en használom a 10-et és nekem is bejön a swype, azonban bosszantó, hogy hibásan ajánlja fel az igekötős szavakat. Hiszen ha az igekötő az ige előtt áll, akkor azt egybe írjuk! Ez számomra elég bosszantó bug benne. De máskülönben tényleg gördülékenyen működő, hasznos dolog.
És ha már szövegbevitelről van szó, nem tudok nem "sápítozni" amiatt, hogy még mindig nincs magyar nyelvű diktálási lehetőség Windows-on. Tudom, hogy sokan savazzák az androidos megoldást, de amikor a jó öreg Huawei Y300-amnak diktáltam, nekem nem volt gondom vele. Sokszor annyira be volt lassulva szegény, hogy gépelni nem is tudtam rajta, de a diktálás akkor is működött- ismét mondom - nekem hibátlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest