Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
iihorvath
tag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
Szintén 640-en használom a 10-et és nekem is bejön a swype, azonban bosszantó, hogy hibásan ajánlja fel az igekötős szavakat. Hiszen ha az igekötő az ige előtt áll, akkor azt egybe írjuk! Ez számomra elég bosszantó bug benne. De máskülönben tényleg gördülékenyen működő, hasznos dolog.
És ha már szövegbevitelről van szó, nem tudok nem "sápítozni" amiatt, hogy még mindig nincs magyar nyelvű diktálási lehetőség Windows-on. Tudom, hogy sokan savazzák az androidos megoldást, de amikor a jó öreg Huawei Y300-amnak diktáltam, nekem nem volt gondom vele. Sokszor annyira be volt lassulva szegény, hogy gépelni nem is tudtam rajta, de a diktálás akkor is működött
- ismét mondom - nekem hibátlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- ismét mondom - nekem hibátlanul.