Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #612 üzenetére
Akkor levonhatjuk a következtetést: Azért ajánlgat mindenki Linux alá Nvidia kártyákat, mert nyilvánvalóan nem értenek hozzá. Mert én konkrét panaszt most nem akarok előásni, de arra emlékszem, hogy soksok ilyen véleményt olvastam különféle topikokban, mármint azt, hogy Linux alá inkább ne ATI-t, mert...
Az ATI csak egy példa volt, és meglehet, nem is a legjobb, de nem ez volt a hsz-em lényege, hanem az, hogy a hardverek támogatása le van maradva a Windowshoz képest.
-
vtechun
veterán
válasz
Mi támogatja linux alatt a hardveres h.264 kódolást? Ha már felmerült ez a téma?
-
5h4rK
tag
válasz
Nem tudom, hogy mi miatt van, de Win alatt a 720p -vel is rendesen kohogott a gepem, Linux alatt viszont a 1020 -as meg sem kottyan. ( P4 3GHz HT, X800Pro )
Nehogy azzal jojjon valaki, hogy biztos rosz codec/player/driver stb stb mert annak ellenere, hogy pingvin van az avatarban nem azt jelenti, hogy ma kezdtem el Win -t hasznalni vagy hogy fingom nincs rola.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Foxpost
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest