Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
semmivel sem könnyebb. ha sose látott még se windowst, se linuxot, akkor kurvára mindegy, melyikkel kezdi
(pont olyan, mint hogy egy kisgyerek pont ugyanakkora könnyedséggel tanulja meg a magyart, ha az az anyanyelve, mint pl az angolt, ha esetleg odaszületik... pedig állítólag a magyar sokkal bonyolultabb nyelv...)példa: szüleim, akik akkor kezdtek el számítógépet használni, amikor elköltöztem otthonról, és összeraktam egy gépet nekik, hogy ne maradjon kihasználatlanul az internet-előfizetés.
3 hétig volt XP a gépen, és minden igyekezetem meg biztonsági programok ellenére tele volt mindenféle szeméttel, mert ugye ők nem tudják, hogy mi az, amiben lehet bízni, meg mi az ami esetleg veszélyes.
azóta Ubuntu van azon a gépen. soha semmi baja nem volt. megtanulták használni, és szeretik, mert egyszerűhangsúlyozom: használni tanulták meg, nem kezelni. de a windows-userek nagy része is csak használja a win-t és nem kezeli.
az továbbra is az én dolgom, bár ez kimerül a sudo apt-get update, sudo apt-get upgrade-ben, mert mást még nem kellett hozzányúlni 2 év alatt -
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Iqos cigaretta
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Revolut
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozilla Firefox
- Clair Obscur: Expedition 33 - Túl az 5 millión
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest