Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lenry

félisten

válasz Fooler89 #13 üzenetére

semmivel sem könnyebb. ha sose látott még se windowst, se linuxot, akkor kurvára mindegy, melyikkel kezdi
    (pont olyan, mint hogy egy kisgyerek pont ugyanakkora könnyedséggel tanulja meg a magyart, ha az az anyanyelve, mint pl az angolt, ha esetleg odaszületik... pedig állítólag a magyar sokkal bonyolultabb nyelv...)

példa: szüleim, akik akkor kezdtek el számítógépet használni, amikor elköltöztem otthonról, és összeraktam egy gépet nekik, hogy ne maradjon kihasználatlanul az internet-előfizetés.
    3 hétig volt XP a gépen, és minden igyekezetem meg biztonsági programok ellenére tele volt mindenféle szeméttel, mert ugye ők nem tudják, hogy mi az, amiben lehet bízni, meg mi az ami esetleg veszélyes.
    azóta Ubuntu van azon a gépen. soha semmi baja nem volt. megtanulták használni, és szeretik, mert egyszerű

hangsúlyozom: használni tanulták meg, nem kezelni. de a windows-userek nagy része is csak használja a win-t és nem kezeli.
    az továbbra is az én dolgom, bár ez kimerül a sudo apt-get update, sudo apt-get upgrade-ben, mert mást még nem kellett hozzányúlni 2 év alatt

Új hozzászólás Aktív témák