Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
+1 a 830 egy nagyon eltalált készülék lett, úgy is hogy nem fogyott belőle sok. Mikor tavaly sim kártya cserére vittem be a Telekomba áprilisban, az ügyintező srác mellétette a fehér 930asát és hüledezett, hogy milyen vadul néz ki mellette feketében.
Viszont ON: ha ekkora a káva alul, miért nem fértek el az előlapi gombok? Értem én hogy minden topikban, mindenki ezt kérdezi, de akkor sem értem.... A specifikációk tetszenek, de az elő és hátlap semmi egyediséget nem tartalmaz. A 830on legalább a lencse körül nagyon klasszul odadizájnolták a kerek lencsevédő műanyagot/üveget?)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest