Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mac-max
csendes tag
Sziasztok,
Olvastam a hozzászólásaitokat és sokatoknak igaza van, ez a kis gép nem alkalmas mindenre.
Én már több, mint 2 hónapja használom a C1600-H-W-XPC-t, Kiwi linux 9.04-et tettem mellé Én a kiwi-vel használom, a windows xp a bemutatók miatt van fent rajta. A böngészős flash lejátszást a windows jobban viszi, mint a linux. Youtube-ot linux alatt a Totemmel nézek.Valóban szánalmas a 3D teljesítménye, a Max Payne 2-t mondjuk elég jól viszi, 640x480-ban. Bár kicsit bután néz ki a 22"-os monitoron
Közelről 
Itt egy HD teszt, amit magam műveltem egy itteni teszt alapján.
Közben innen is letöltöttem filmeket, hogy megnézzem, működik-e. Működött mind. Ez az a legendás Birds movie. A prohardveren lévő teszten nem tudom, miért hasalt el Fit-PC2, szerintem valami nem oké a fájllal. Most megint megnéztem a 42-est linux alatt, kis szüttyögés után lejátszotta az Mplayer, bár látszik, hogy ha csak filmet akarok nézni, érdemes a programok zömét becsukni, hogy ne karattyoljon a merevlemez.
Ha gondoljátok, majd valamikor összejöhetünk egy élő bemutatóra valahol Budapesten napközben egy olyan helyen, ahol ingyenesen össze lehet jönni sokan.
De ha felajánlom, örülnék, ha el is jönnének a kíváncsiak, mert azt tapasztaltam, hogy megy az okosság kifelé a szájakon, ha meg mondom, hogy jöjjön megnézni, nem jön senki. Ezt a részét nem értem.
Mindegy.
A melegedésre visszatérve: akkor van néha gond, ha a gyártás során a hővezető elmozdul/rosszul kerül fel a processzorra. Ilyenkor csere. Szerencsére ez nagyon ritkán fordul elő, ezért is növeltük meg a garanciaidőt 2 évre.
Srácok, kérdezzetek, ha lesz szabadidőm, válaszolok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- I5 8500 RTX 2070 16GB DDR4 500GB NVME 1TB HDD NOCTUA HŰTŐ
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1125W tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Közelről