Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
190 órám van a CP2077-ben, alig találkoztam bugal, azok is inkább viccesek voltak, mint problémásak. Elővételben vettem meg, nem csalódtam.
Néztem a netes videókat és teljesen érthetetlen számomra, hogy mi történik másoknál. Vagyis, vannak ötleteim. Sok PC-s el sem olvasta mi a gépigény, simán feltúrta ócska 5400rpm-es merevlemezre a játékot.
Na meg a pre AVX setupok.
Mekkora szar, hogy 10 éves konfigokon nem futott megfelelően ( 8. gen konzolok is ide tartoznak).Van aki még emlékszik, a GTA V hogy "futott" PS3/Xbox 360-on? 20-25fps jó ha meg volt. Azt is fel kéne emlegetni ilyenkor. NPC-ből alig volt néhány, az úttesten áteső autók stb...
Vagy hogy mennyire buta a Watch Dogs Legion-ben az AI.
Vagy bármelyik TES/Fallout játék... -
Televan74
nagyúr
-
tasiadam
veterán
Kerültek fel a QA és sima testekről, amikkel találkoztak. Volt olyan ami 2020 December 4.-ei, és csirkével "motorozik"
Majd kiadtak egy videót arrol, hogy "ők nem tapasztaltak hibákat a tesztelés során". Ja, a videókon ott volt. Az 1.2 patch egész jó, de találtam benne pár idegesítő bugot. Egyébként meg maga a story kárpótol. Lehet speedrunként a Hanakos endinget tolni sé szeva, de mireaz ember mindent végigtol, az rengeteg idő. 1.2-vel legalább nem vernek falhoz az NPC-k, de t ovábbra is hülyék. Ha minőségre nézzük rettenet, ha a sotry-ra fókuszálva akkor isteni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Cyberpunk 2077 dizájnnal ellátott meghajtó alapját a gyártó FireCuda 520-as modellje adta.
- OLED TV topic
- Politika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest