Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- macOS PC-re Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak ott nem lett kikiáltva a cég részéről, hogy korszakalkotó game. Egy 2010-es játék szintjén sincs az ai, a storyra nem nagyon van kihatással semmi, a kasztnak sincs semmi értelme. Lehetne naphosszig sorolni, hogy miért trágyadomb a játék szerintem.
más:
a cég szerint sem rpg a játék. -
makkmarce
őstag
na igen, én simán végigtoltam 3700X-en AMD 480-as kártyával FHD-n mediumon. Iszonyat a tömeg pl a játékban, nem csak sétálnak , mint a GTA-ban, hanem sokszor csinálnak is valamit. Persze régi XBOX-on, meg ps4-en lehet rossz, de egyszerűen kár volt erőltetniük a régi konzolokat. Ami rosszabb, az autók, az még mindig béna.
-
Hát azt nem nagyon reklámozták, hogy AVX kell hozzá
és az első modig vagy patchig is csak ott jött rám az inger új proci vásárlásra, hogy crashelt a játék mikor kiléptem volna az első ajtón... Utána viszont nem volt gáz a teljesítmény (adatlapon a konfigom), RTX nélkül ultrán is meg volt a 60 fps, RTX-szel meg vissza fogva itt-ott + DLSS 40-50 fps
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Cyberpunk 2077 dizájnnal ellátott meghajtó alapját a gyártó FireCuda 520-as modellje adta.
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest