Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsi
tag
Na de pont erről beszélek, hogy kifizetnek sokan százezreket, aztán két fal után meg nézegetnek hogy miért kell még plusz repeatert vagy AP-t betenni, hogy meglegyen a sebesség. Apám azon röhögött, hogy ha ledobnak egy atomot a mi házunk akkor is állni fog mert a sok vezeték összetartja Sebességi meg minőségi problémáim így nem nagyon vannak szerencsére...
-
Alex91
félisten
Igy van. Most lehet kabelezni, szepen kitervelni. Aztan kivancsi vagyok, higy a azepen megtervezett otthoni vezetekes halozat mennyi ido utan lesz megint keves, meg nem megfelelo helyre huzva.
Arrol nem is beszelve, hogy a kütyü gyartok is egyre jobban hanyagoljak a vezeteket…
Ja, es nalam is kb. 20 eszkoz van jelenleg a halozaton, ebbol csak 4 vezeteken.Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Semin
senior tag
Amikor olyan már egy TV gyártó hozzáállása is, hogy 10/100 portot tesz a készülékébe -ami wifi-n min. 5x olyan gyors- meg tudom érteni a kábel mentes igényt. Nálam 19 okos dolog lóg a wifin, és csak 2 kábelen. Ha akarnám se tudnék többet madzagra tenni. (Nincs port)
Akkor most én melyik kategória lennékSynology RT1900AC-t vettem 6 éve, elérkezett a csere ideje. Maradéktalanul elégedett voltam/vagyok a SW oldallal, de már kevés a kraft. Kicsit sokat kellett rá várni, de sebaj.
Tettem egy kitérőt ASUS oldalra, de az a router a 14. napot se érte meg. (Nem jött be) Remélem ez hozza a megszokott minőséget
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Még 1x: panel, tele a 2.4Ghz és 5Ghz sávon minden csatorna eszközökkel és ezt tapasztaltuk.
Tisztába vagyok vele, hogy egy vidéki kertes házban simán tudna ugyanez a kombó kétszer-háromszor ennyit is, de én az adott szituációra mutattam rá.
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Dragon3000
veterán
Sok idegen 2,4-es wifi volt, csak megemlítettem, hogy van a piacon sok eszköz, ami csak 2,4-et ismer. De van akinél az AC is alig akar 2-300Mbps-kel menni, miközben másnak ugyanolyan routerrel (firmware és beállítások is egyeztek, csatornák végig próbálva és nem volt változás) és eszközzel megy 600-zal csak a környezet más, így wifi esetében a stabil, gyors.... rész mindig csak kiépítése után derül ki, míg kábel esetében ezzel nem lesz gond, ezért is szoktam mondani, ahol e kettő együtt a fontos, oda kábel kell.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
Azota sikerult megoldani, a wifis alhalozatok nagyon szuperek, csinaltam egy home, guest, home office alhalot, szetosztottam a fizikai csatornakat is, es macaddress szuressel dontom el, melyik eszkoz mire csatlakozhat.
Azt egyelore ugyan nem hasznalom, de a gyereknel majd hasznos lesz, hogy eszkozonkent lehet szurest csinalni.facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Multibit
nagyúr
a wifis alhalozatok nagyon szuperek
Úgy érted, hogy az elkülönülő VLAN-ok nagyon szuperek, amelyekhez lehet dróton, vagy wifi-n is csatlakozni, igaz?szetosztottam a fizikai csatornakat is
Őőő... ez mit jelent?macaddress szuressel dontom el, melyik eszkoz mire csatlakozhat
Manapság a privát MAC address-ek korában ez nem tűnik biztos megoldásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest