Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpen_stex
aktív tag
Ott tévedsz, hogy azt hiszed alinux hülyéknek való. A linux azoknak való akik tudják amit csinálnak.
Gui meg giu között kb annyi a különbség, hogy egyiket itt van van az X a másikban meg ott. Ha nem tetszik akkor felrak egy xp skint aztán olyan mint az xp. A használt programok ugyanazok tök mindegy, hogy kde vagy gnome, stb ablakkezelőd van.
-
lumpen_stex
aktív tag
/*
De egyébként nem szeretném hogy ebből a fórumból egy "segítsetek megjavítani a Linux-omat" topik legyen. Arra akartam csak kilukadni hogy gyakran aránytalan mértékű hack-elést igényel a Linux ahhoz hogy máshol egyértelműnek tűnő dolgok
*/ez csak a zárt meghajtóknál van igy, arról meg a program irója tehet, nem a linux... egyébképnt az ubuntu eléggé bolondbiztos, ha stable disztrib-et használsz. gagyi meghajtók terén is, a restricted-modulesben, általában benne van minden modul a gyári kernelhez. és működik is..
-
lumpen_stex
aktív tag
/*
Akkor még csak próbáltam átlátni az egész linuxot és a terminál használata is messze állt tőlem, de mint ahogy azt windows alatt megszoktam, ha van frissítést, akkor azt telepítem és nem mindig nézem át, hogy mit frissít. Így eshetett meg, hogy a kerne
*/mert fel kéne rakni a dpkg-t és amikor uj kernelt raksz fel lefordit automatice minden modult hozzá....
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Építő/felújító topik
- Orvosi kérdések
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest