Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Igen, az nagyon bejött nekem is, többször is végigtoltam.
Bár egy kicsit túlságosan leegyszerűsített lett (és ebből kifolyólag eléggé repetitív), a grafikáját és a hangulatát nagyon eltalálták.
Sajnos a kiegjei már nem sikerültek a legjobban. Az első kettő eléggé rövidre sikerült: a pénzlehúzás tipikus példái, különösen mondjuk a HoMM 3 fényében, ahol az Armageddon's Blade és a Shadow of Death is hosszabb volt az alapjátéknál... De legalább a törpéket rendberakta kicsit. Az elfes kieg nagyjából rendben volt, de azt a fajt valahogy nem bírtam megszeretni ."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sajnos vagy szerencsére, elég idős vagyok hozzá, hogy egy hosszú játékszéria lényegében életem részévé váljon.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest