Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
üzenetére
Úgy érzem sok tekintetben félreértelmezted a cikket.
Sok előtted író már ki tudta olvasni a lényeget, így sz.tem nem 100%-ig a cikkben van a hiba. A maradékért pedig elnézést kérek!Egyetlen árva szóval se mondtam, hogy a játékok miatt ilyen erőszakos a világunk. Én magam sem tartom így, sőt, egyáltalán semmi köze sincs ahhoz. Szerintem aki játék hatására kezd el gyilkolni, annak már előtte is volt gond az agyával. Teljesen más mondanivalója volt a dolognak! Egy szóval nem mondtam ilyet.
Aztán... Teljesen más egy baleset. Már írtam, nem a játékban látottak rendítettek meg, hanem az a tudat, hogy ez valójában is megtörtént, hús-vér emberekkel, és megtörténhet akár velem is, akármelyik oldalról nézve. Mellesleg, sz.tem ha te ott lennél a valóságban és végignéznél egy ilyen minigunos tömegmészárlást, ahol netán a te ismerőseid is köztük vannak, utánna te is megrendülnél. Én nem voltam ott....csak elképzeltem...
Tisztában vagyok vele, hogy a középkorban sokkal durvább háborúk voltak, sokkal több volt a halál. És a 2.vh.s dolgokkal is tisztában vagyok. De ennek megint semmi köze ahhoz amit én írtam, sz.tem olvasd el mégegyszer. A lényeget már megfogalmazták mások. Sajnálom ha neked nem az jött le
másnak érdekes sikerült.A véletlenről szóló történetet már megvitattuk. A Schrödinger macskája kísérlet kapcsán. A végén arra jutottunk, hogy a mérés maga befolyásolja az állapotot, ezért nem tudjuk a mérés elvégzéséig 100%-kal meghatározni hogy melyik állapotban is van. Ergo megint csak visszajutunk oda, hogy azért véletlen az elhelyezkedés, mert nem ismerünk egy tényezőt, viszont kikövetkeztethető, hogy maga a mérés befolyásolta az eredményt.
Másrészt a 7köznapi értelemben vett véletlenre gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
másnak érdekes sikerült.