Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
eddig max ugy keresett flash oldalakon h a meta kódban bennevolt a lapban az oldal leírása... jókis fícsör...
-
WonderCSabo
félisten
Tök jó, lassan már egy videóban is lehet keresni.

-
floatr
veterán
Korábban a Flex alkalmazásoknál volt egy jó kifogás a gugli-hiányosság. Nyomul az Adobe, nyomul...
-
Kár?

Sztem is jó a S.L., bár a netes demók alapján jópár dologban lassabb, mint a Flash (igaz van, ahol gyorsabb), de ezen biztos javítanak.
Az viszont elég gáz, hogy a vektorgrafikát még az SVG-nél is rosszabb arányban tömöríti, pláne a Flash-nél...Persze, nem szabad egy ilyen friss cuccot a Flash-hez hasonlítani, de remélem nem kell éveket várni a gyenge pontok kijavítására.
-
FTeR
addikt
kár, h a silverlight nyílt minden szempontból. egyrészt a forrás felépítése olyan mint egy dhtml-nek, másrészt a speckója is nyílt.
-
Hmmm, ez nagyon érdekes, én úgy tudtam, hogy a gugli eddig is tudott keresni a flash-es szövegekben...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- Saeco Incanto HD 8918 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi