- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Csak azt akartam, hogy ami "hivatalosan" természetazonos, ugyanezzel nyugtatják magukat az LSD fogyasztók is.
Nem nyert. A természetazonos azt jelenti, hogy egy, a természetben jelen lévő vegyületet a laboratóriumban állítanak elő (tehát nem a természetes megjelenési formájából vonják ki). A félszintetikus pedig azt, hogy természetes/természetazonos és mesterségesen előállított anyagokat egyaránt felhasználnak az előállításnál. Köznapi értelemben véve az lsd gyakorlatilag mesterséges anyag, szóval hamisan nyugtatják magukat.
Ez igen kellemetlen lehetett bevétel után pár órával, mert valami 10+ óra az LSD hatása.
Plusz a másnap, amikor a szervezet kiheveri a hatásait. Amúgy tudtommal nem addiktív, veszélyessége abban rejlik, hogy nem tudod 100%-osan megjósolni, hogy milyen hatást vált ki. -
cucka
addikt
Tessék egy kicsit mainesebb goa, teljesen jó minden nélkül.
Nem rossz, bár igazából nekem nem a mainstream-séggel van a problémám, hanem az elektronikus zenével. Nekem az egész olyan, mint ha egy József Attila költeményt egy beszédszintetizátor "szavalna el". A zeneszerzői oldal megvan az elektronikus zenében, az emberi előadás viszont teljesen hiányzik. Ha elmész egy élő koncertre, akkor ott nem csak a megfelelő hangokat hallod a megfelelő sorrendben egymás után, hanem ott van a zenészek összekacsintása, érzelmei, mellényúlásai. Elektronikus zenében ki fog összekacsintani, a Pioneer effektprocesszor meg a Technics keverőpult? Biztos megvannak az elektronikus zene szépségei, de ez a túlzott személytelenség számomra kifejezetten taszító és nehezen tudom összeegyeztetni a hippi gondolatvilágot az elektronikus zene szintetikus, gépi hangulatával. Amúgy lehet, hogy csak bennem van a hiba.
Amúgy a linkelt szám egész jó.Csak annyira mint a természetazonos színezék/aroma.
Hát egy laboratóriumban szintetizálta egy Hoffmann nevű úr az 1930-as években. Valóban félszintetikus, tehát valamilyen természetes alapanyagból készül, de azért nem lehet mellé bullshit-legendákat szőni, hogy isten ajándéka meg hogy már az ókori aztékok/maják/egyiptomiak is használták. -
cucka
addikt
A goások "társadalmilag elfogadott" dumája, hogy lehet drog nélkül is élvezni a goapartyt.
Nyilván, egy álszent társadalomban álszent dumát kell mondani. Én nem látok semmi kivetnivalót abban, ha valaki felelősségteljesen fogyaszt tetszőleges tudatmódosító szert, de tudom, hogy ez a vélemény sem örvendene túl nagy társadalmi elfogadottságnak.
A másik dolog, hogy nekem mindenképp kéne valamilyen tudatmódosító szer, hogy legalább minimális szinten élvezettel hallgassam a belinkelt macskazenéket, de ez nyilván az én egyéni problémám.
Mostanában egyébként több szintetikus drog fogy a goa partykon mint "természetes".
Hát igen, mert az általában vett hippimozgalom alapvető tudatmódosító szere, az lsd aztán nagyon természetes anyag.(#8) tobal
Értem, de zenelileg is volt valami összeköttetés a 60-as évek rock alapú hippizenéje, meg a modern teknós-diszkós hippizene között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A Goa szubkultúra egy kívülálló szemével
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Megújult a PROHARDVER!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest