Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
üzenetére
Értem, amit mondasz
. Nyilván nem várható el már csak az ára miatt sem ugyanaz a teljesítmény, ami egy, akár csak közepes dVGA-tól, viszont alkalmi játékosoknak, akiket csak 1-2 cím érdekel, vagy ritkán játszanak, tökéletes megoldás, és értelmetlen lenne 30-40 ezerért még videókártyára is költeni. Én is ilyet használok, elégedett vagyok vele. Munka, pihenés, barátnő, haverok, filmezés mellett olyan keveset játszok, hogy kihasználatlan lenne egy dVGA. Amikor a gépet vettem, tervben volt egy későbbi vásárlás, de a teljesítménye elégnek bizonyult. -
Dilikutya
félisten
válasz
üzenetére
Egy AMD APU és a klasszikus integrált GPU-s alaplapok teljesítménye nem összevethető, utóbbiak teljesítménye arányaiban sehol sincs egy APU-hoz. Az integrált GPU mindig is a legalját jelentette a grafikai megjelenítésnek, játékra alkalmatlan, régebben még azt a magasabb képernyőfelbontást is csak vibrálva hajtotta meg, amit a legalja azonos korú videókártya is röhögve bírt. Egy IGP az AMD processzoraiban viszont full HD alatti felbontásokon a legtöbb esetben játszani is tökéletes (~30fps-t hozza bőven), sok játékban maximális beállításokat is elbír. Előnye, hogy az AMD épkézláb chipeket épített be, és egy buszon ül a CPU-val, hátránya az osztott memória, ami még a kisebbik baj, de pl. a DDR3 nyilván jóval lassabb a GDDR5-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. Nyilván nem várható el már csak az ára miatt sem ugyanaz a teljesítmény, ami egy, akár csak közepes dVGA-tól, viszont alkalmi játékosoknak, akiket csak 1-2 cím érdekel, vagy ritkán játszanak, tökéletes megoldás, és értelmetlen lenne 30-40 ezerért még videókártyára is költeni. Én is ilyet használok, elégedett vagyok vele. Munka, pihenés, barátnő, haverok, filmezés mellett olyan keveset játszok, hogy kihasználatlan lenne egy dVGA. Amikor a gépet vettem, tervben volt egy későbbi vásárlás, de a teljesítménye elégnek bizonyult.