- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destructo
senior tag
Csak most olvastam el,remek cikk ,köszönjük!
-
tjhooker464
őstag
Újfent remek cikk, ráadásul számomra nem is lehetne aktuálisabb. Köszönet érte!
-
thx,nagyon jó volt ez a cikk
-
válasz
Tuco Ramirez #112 üzenetére
Ezt olvastam arról a progiról: Több processzoros rendszerben lehet megadni, hogy a futó alkalmazások melyik processzort használják.
Azaz gondolom az első magot használja az oprendszer és az le van terhelve. A másik mag meg üresjáratban van és akkor azt be tudod állítani a játéknak. Bár nem ismerem a progit, csak tippeltem.
-
Zsocó
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez #102 üzenetére
CPU-Control progit próbáld meg, szét lehet vele osztani több magra a terhelést. Nekem anno a Stalker-nél bejött, az 1 magot használ. Nekem 50-80% között volt a gyorsulás fps-ben vele és mentek azok a CPU magok amiket beállítottam, (alap esetben 1 mag).
-
"az i3-2100 majdnem pont ugyanazt hozza, mint a tesztbeli 3225 2.9GHz-en. az i3-2120 a 2100 és a 3225 között van félúton"
nekem egy core i3-2120 van jelenleg a birtokomban, várom, hogy az alaplap visszajöjjön a garanciáztatásból, mert gyári hibás volt. egy amd hd 7770 lesz a játszópajtása. Hamarosan csinálok róla egy tesztet, amiben összehasonlítom az pentium e5400-al. Kíváncsi vagyok mennyi lesz az előrelépés. Most durván cpu limit van már, mert alacsonyabb felbontásban játszok, a monitor miatt (hd ready).
Jó teszt lett, grat!
-
Amacs
aktív tag
Szia! Nagyon tetszett ez a részletes teszt, ennek örömére gyors felkutattam a korábbiakat is, azt hiszem lesz mit olvasni! Sok ilyen minőségi cikket kívánok még!
-
Mokó
aktív tag
Igazán jó cikk,lett köszönjük,ismét hasznos dolgot olvashattam.
-
nyunyu
félisten
válasz
cskamacska #87 üzenetére
i5 2400-2500 környéke 30-kevésezer aprón, S1155-ben ez huszonezer, AMD Piledriver FX még olcsóbb. Nem rokkan bele senki anyagilag a négy magba.
16k-ert vettem 4 eve a negymagos Athlon II X3-at.
Kene helyette valami nagyobb orajelu peldany, de mostanaban nincs olcsoert negymagosithato Amd.
FX-4300 meg ~25k, FX-6300 28k. -
joysefke
veterán
válasz
Tuco Ramirez #102 üzenetére
Igen, így van, és a G850-i5 3550 váltás nálam nagyon komoly javulást hozott, de voltak csaták, ahol még ivy i5-el sem volt az igazi. írtam is, hogy más okból (nem az elégtelen magszám miatt) nem volt jó a Pentium SC2-höz. Azt ne felejtsük el, hogy a 3550 órajele max turbóval egy magon 3,7GHz, ez állt szembe a G850 2,9GHz-ével és akkor arról még nem is beszéltem, hogy C2C is gyorsabb 10-15%-al az ivy (3550) mint a sandy (G850). Tehát ja egy Sandy i3 még SC2-ben is elvérzik egy i5-el szemben, de itt nem a kevés mag, hanem az alacsony freki miatt.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
joysefke #101 üzenetére
Az SC2 a kedvenc game-em.
A 3v3, de még inkább 4v4 módja tényleg rendesen megizzasztja a procit. Erős, magas órajelú kétmagos proci kell hozzá (valamiért az Intelt sokkal jobban szereti mint az AMD-t), de több mag felesleges, mert a program csak ennyit használ. A topicjában már sokszor volt erről szó.
-
joysefke
veterán
válasz
Tuco Ramirez #100 üzenetére
Bár más okból, de az SC2-höz sem elég a G850 (és nyilván a G860 sem) /alacsony az órajelük/. Kegyetlenül szaggatnak a kicsit is nagyobb csaták vele. Az i5 javított a helyzeten, de teljesen nem oldotta meg.
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
- Nagyon szép állapot!! Honor 90 12GB 512GB - zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest