Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
ha jön a csürhe, megpróbálhatod megvédeni magad. ha nem sikerül, még jobban megrugdosnak mintha semmit nem csináltál volna. ha sikerül, akár csak egy gázpisztollyal vagy egyéb, maradandó sérülést nem okozó eszközzel, két variáció van. ha fehérek támadtak meg, jó eséllyel igazat adnak neked. viszont ha cigány, akkor nyugodtan elvághatod a saját torkodat, ugyanis ebben az országban
A CIGÁNYNAK MINDIG IGAZA VAN!!!!
ha egy ujjal is hozzájuk nyúlsz, az már rasszizmus, és még téged b@sznak meg azért mert megvédted a saját életedet
ezért most tutira bant kapok, de akkor is kiírom magamból.
baromi dühítő hogy akiket még sosem támadott meg cigánybanda, verik a nyálukat, rasszizmusról pampognak, azt akit már megtámadtak leszólják, még ő kérjen bocsánatot azért mert a sok köcsög nekiugrott
aztán ha a drága jogvédő urakat/hölgyeket egyszer csak megkéselik egy 5000 forintos telefonért, kíváncsi vagyok mi lesz a véleményük
nekem is volt személyes afférom, az utcánkban lakó cigány rendszeresen jár hozzám gyümölcsöt lopni. most felszereltem egy kamerát, azóta ül a seggén. de vajon mit teszek ha megint jön? feljelentsem? a szemembe röhög. megverem? én kerülök börtönbe. kutyát veszek? megmérgezia fentiekhez még megjegyezném hogy NEM MINDEN cigánnyal van bajom - a párom legjobb barátnője is cigány, mégis bírom, gyakran segítünk nekik, pl bevásárolunk nekik a hipermarketben, mivel nincs autójuk. mindig becsülettel kifizették azt is ha többe került a cucc mint amennyit adtak, a csajszi gyakran hoz át pogácsát ha süt, stb. ilyen is van!! de sajnos ez kb. 1000-ből egy
-
doc
nagyúr
válasz juliabrilke #116 üzenetére
csak ahhoz be kell tanítani...
az meg szerintem elkeserítő, hogy ha az ember leírja a SAJÁT TAPASZTALATAIT akkor azért bant kap, csak mert egy moderátornak nem illik bele a világképébe -
doc
nagyúr
átnéztem ismét a szabályzatot, nem találtam benne olyat, ami a saját tapasztalatok megírását tiltaná
ilyet találtam:
"ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért"
de az, hogy engem meglop a szomszédom, vagy hogy gyerekkoromban megvertek mások, nehogy már ŐKET sértse!!!
nem általánosságban beszéltem az adott csoportról, hanem konkrét, megtörtént esetet meséltem el, megemlítve egy kivételt is - ha jól számolom ez 1:1csak úgy halkan megkérdezem, ha a "cigány" szót mondjuk "iráni"-val, vagy "nepáli"-val helyettesítettem volna, ki szólna ellenem egy rossz szót is?
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz juliabrilke #131 üzenetére
a fegyverrel kapcsolatban meg elég sajátságos a helyzet
ha mindenki fegyverrel rohangál, előbb-utóbb tutira balhé lesz, amit fegyver nélkül max. pár pofonnal el lehetne intézni. ezért én sem támogatom az "általános fegyverviselést"
sajnos nem értünk el olyan kulturális szintre mint a sokak által fikázott, mégis normális fegyverviselési kultúrával megáldott Texas pl.
de ha meg az ember ne adj'isten ott hagyja a fogát egy csetepatéban, csak mert nem volt amivel megvédje magát, akkor ez nem túl vigasztaló
szóval nem tudom mi lenne a jó, vagy egyáltalán létezhet-e optimális megoldás[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
idézet egy másik oldalról, egy tanárembertől:
2, Arra, amit nem értettél csak elmondanék egy, múlt heti történetet. Rendőrségi jegyzőkönyv is van az esetről, szóval(sajnos) nem kamu, pláne mivel az történések jelentős része az orrom előtt történt.
A sztori a következő: néhány C-s cukkolt már jó ideje egy magyar kölköt. Poénból, mert egyik sem olyan vérszomjas miegymás, de nem is az eszükből fognak megélni. A magyar kölök sem agysebész lesz, de tűrte a dolgot, mert azért tudjuk hogy aki barna, azt nem ütjük le. Na de amikor hazafelé már sétált, mellément a C, és elkezdte kocogtatni a homlokát, hogy van otthon valaki? stb. Nah itt eldurrant a srác agya. Egyet ütött, C elterült, rángatózott a földön, srác tovább, mi mást csinálhatna, belerúgni már csak nem kéne. Ez ennyiben maradt. Másnap már megjelent az iskolában a C galeri, felnőttek is, természetesen lincselni indultak. Nah ez elmaradt, egy kisebb bunyó azért lett a dologból, no meg autós üldözés, a magyar srácot próbálták elütni stb.
Eddig ugye mondhatnánk, 1-1.
És pénteken reggel megyek a tanári felé, és érzem valami nem stimmel, mert majd elhánytam magam... az ok is mindjárt láthatóvá vált: tippre legalább 6 cigány ácsorog az igazgatói előtt, hozták a kisebbségi képviselőt is, no meg kihívták a rendőröket is. Megtörténtek a kihallgatások, ahol természetesen a cigány csak MAXIMUM csúnyán nézett a másik srácra, aki erre azonnal ütött. A magyar kölköt autóval üldözöm és megpróbálom el is ütni ha sikerül dolog a jegyzőkönyvbe úgy került be, hogy ők csak azért mentek utána, hogy megkérdezzék miért bántotta az ismerősüket.
A rendőrök feljelentést tettek a MAGYAR SRÁC ELLEN.
szerintetek ilyenkor mit lehet tenni? hagyja szerencsétlen srác hogy megállás nélkül baszogassák? aztán majd egyszer tényleg bekattan, és kiírt egy egész utcát... -
doc
nagyúr
válasz juliabrilke #219 üzenetére
lényegében igazad van, valóban megütötte
de szerinted mit lehet csinálni ilyen helyzetben? én tutira nem lennék képes birkatürelemmel visszamosolyogni arra aki már ki tudja mióta cseszeget folyamatosan
megütötte, aztán továbbment, szerintem a helyzethez képest normálisan kezelte le a srác a dolgot (nem ütötte a földön fekvőt, stb)
erre válaszul autóval kergetik (nem vagyok jogász, de szerintem ez már erősen a gyilkossági kísérlet, vagy legalábbis súlyos testi sértés kísérlete felé tart)
itt is az aránytalanság az amire érdemes figyelni (nameg arra, hogy a végén nyomorult srácon jelentik fel egy jobbegyenes (vagy más "rokon értelmű" tett) miatt)
ha nekem húzna be valaki az utcán, miután baszogatom, nyilván nem az lenne az első lépésem hogy na most akkor kinyírjuk, feljelentjük, várfokára feltűzzük, hanem behúzott farokkal eloldalgok és onnantól békén hagyom[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
azt ugye tudod, hogy amit leirtal, mar csak elmeletben letezik?
kicsit nezz korul, bujj ki a rozsaszin kodbol, es rajossz hogy mi folyik az orszagban
csak egy eset a sok kozul, de talan emlekszel meg arra az allatra, aki az ertelmi fogyatekos lanyat (!!) ejtette teherbehopsz, most nezem rossz sorrendben voltak a hsz-ek... mindegy, ki mar nem torlom
amugy a birosaggal kapcsolatban: igen, valoban ez kell. nemreg volt egy balhe, ahol a jomadarak fejenkent 5 honap bortonbuntetest kaptak felfuggesztve - az egyiket egy hettel kesobb mar megint vittek be a rendorok, gratulalok az ilyen baromnak
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest