- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
troller
senior tag
"Azt sem szabad elfelejtenetek, hogy az idő mindent megszépít"
Igen, ebben biztos, hogy igazad van, és anno sokkal kevesebb tesztet tudtam nézni, mivel net se igazán volt (nekem). A V3 túlhajtáshoz pedig gratulálok, anno nekem nem nagyon sikerült 180 fölé menni az órajelekket, persze én csak gyári hűtővel próbaltam. -
troller
senior tag
Az tény, hogy mostanában sokat javultak a kétkártyás megoldások, de attól az etalontól amit a V2 felállított még mindig elég messze vannak. Kezdjük ott, hogy ahhoz nem kellett alaplapi támogatás, ha volt 2 zsabad PCI (nem expressz, csak a sima) slot akkor mehetett a móka. Driver szinten le lett vezényelve az egész, és nem kellett újabb játékok esetén foltozott driver, működött alapból mindegyikkel. Most meg ugye eleve legyen 2 PCIe csati a lapon, ami még mindig nem általános, és akkor is vagy Ati vagy nVidia, és ha jön egy újabb játék akkor nagy valószínűséggel új driver is kell, hogy ne csak 1 kártyát használjon ki. Szóval van még hova fejlődniük, hogy utolérjék azt, amit ugye lassan 10 évvel ezelőtt a 3dfx már tudott...
-
troller
senior tag
"nagyon stabil teljesítményt adtak a voodoo-k, nem volt egyik játékban sem akkora sebességingadozás, mint d3d kártyákkal..."
És ami az érdekes a V2 SLI minden játék alatt hozta a közel dupla teljesítményt, nem kellett hozzá speciális alaplap sem. Na ezt a mai napig nem tudta megközelíteni se az Ati, se az nVidia. Egyébként a V2 sli teljesítményben ugyanott volt, ahol a V3 3000. Azért tudom, mert V2 sli-t cseréltem V3-ra anno. És hogy akkor mért cseréltem le? Mert 3 kártya helyett csak 1 lett a gépemben és a boltban a cserénél ráfizettek a két V2-re...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Házimozi belépő szinten
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest