- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csilisz
tag
Akkor miért nem csinálsz mást? Gameplay videókhoz láthatóan harmat gyenge a géped... Most, hogy Tirexibácsi yt partner lett mindenki az akar lenni, valaki gameplayba kezd bele valaki meg minecraftben majomkodik. Csodás, ennél értelmesebb dolgokra is fordíthatnád az időd, van csomó más dolog. Csinálj podcastet stb. Bocsi, hogy fikázlak de nemértem mi értelme van ennek.

-
98bja
senior tag
Akkor igazat adnék neked hogyha a küldetést csinálnám... De nem azt csinálom hanem szórakozásra. És ha szórakozni akarok akkor viszont csítelek
Arról nem is beszélve mikor magamra indítom a rendőrséget és vadászgéppel megyek ellenük 
-
Erre mit lehet írni? "Cheat Activated" innentől kezdve nincs értelme tovább nézni!

-
Akos96
senior tag
2004... ez 2004-ben jött ki (vagy 2005), mindenki látta már eleget, mindenki tud belőle kívülről legalább 2 cheat kódot (HESOYAM - PDNEJOH
), kijött azóta egy rakat GTA meg minden más, nem kell még 11 perc belőle. -
Csodás amikor a noobon a rengeteg BMP-s GTASA-s kép belassítja a dolgokat! Egy párra rá is néztem, nem tudom ki élvezkedik amikor egy tagot lát vibrátorral a kezében a boltban félmesztelen. Meg a nagyon jó beszólások a sarokban halálian jó, öröm megnyitni a noobot amikor 30000 BMP kisképet akar megnyitni ebből a játékból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Nyaralás topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- E-book olvasók
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ADATA (1x32GB) DDR5 4800MHz CL40 - 120 hó garancia
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Patriot Viper Venom RGB 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - ÚJ-Bontatlan
- AMPAPA D1 Erősítő + Douk Audio Q11 DAC
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest