Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Sorry, rosszul fogalmaztam... maga az agy 20 percig képes befogadni motorikus olvasással új információt egyhuzomban, és azt is csak olyan gyorsasággal, amilyen gyorsan képes vagy a szavakat értelmezni, utána az agy elfárad és lankad a figyelem"
A szem egy motorikus szerv, az elme nem.
Akkor lankad a figyelem, amikor olyan adatot kap az elme amit nem képes értelmezni.
Semmi köze az időtartamhoz."Szóval teljesen felesleges 5 órát egyhúzomban magolni, mert semmi értelme."
Felesleges akár 1 percet is magolni.(#51) baluka26:
"Ha rossz tanulással is el tudtam érni, amit eddig elértem, akkor nem tudom mit tudtam volna csinálni ha jól tanulok"
Valószínűleg csak ötösöd lett volna és nem utálod meg az olvasást."Egyébként teljesen más, amikor már felnőttként a saját érdeklődésednek megfelelően tanulsz, mint pl. középiskolában olyan tantárgyakat tanulni, amit pont leszarsz."
A probléma több rétű, az inkompetenst tanároktól elkezdve addig, hogy nem válaszolják meg azt a kérdést, hogy "mire jó ez a gyereknek az életben?"
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest